ТОП курсів програмування в 2021 році: що вчити програмісту в 2021 році*

 ТОП курсів програмування в 2021 році: що вчити програмісту в 2021 році*

На які курси програмування йти в 2021 році



Серед широкого вибору спеціальностей, пов’язаних з програмуванням, існує певний рейтинг. Цю інформацію слід врахувати, якщо Ви бажаєте опанувати нову для себе професію у сфері IT-технологій. А саме на які курси по програмуванню Вам слід звернути увагу, більш детально буде далі.

Хто у рейтингу – пройдемося по курсах



Ми разом з нашим колективом школи Nikos досить давно проводимо IT-курси, тому встигли помітити які з них стали більш популярними. Наш рейтинг склався таким чином:

- Безумовний лідер – це курси з пізнання азів програмування популярною мовою Python (більш відома під назвою «пітон»). За період навчання можна дізнатись не тільки про сутність даної мови, але й навчитись програмувати на ній професіонально;

- Вже дуже багато років курси java підтверджують свою затребуваність у IT-сфері. Дуже багато програмних продуктів створюється саме на цій мові, тому спеціалісти даної категорії завжди мають роботу;

- Курси тестувальників – це не нова професія у IT-сфері, але з кожним роком її популярність росте. Тих, хто створює програмні продукти багато, як і продукту їхньої праці, тому спеціалісти для тестування (перевірки) програм будуть завжди при роботі;

Також слід відмітити курси програмування по створенню користувацьких (клієнтських) інтерфейсів або front-end. Цей спеціаліст має справу не лише з мовами та методами верстки, але й має проявити креатив у створенні сторінок, які бачить користувач відразу після входу до ресурсу. Така робота досить специфічна, але цікава, тому й набирає популярності.

Є багато інших курсів та мов програмування, які користуються попитом серед роботодавців, тому не варто зупинятись саме на вказаних вище. Пам’ятайте, що вибір завжди залишається за Вами, бо обрана спеціальність має приносити не лише заробіток, а й задоволення.

Але варто добре подумати та вирішити, який саме курс Вам підходить. Ми можемо Вам запропонувати свою допомогу у виборі IT-спеціальності з огляд на Вашу зацікавленість та наявні знання. Також Ви можете пройти ознайомлення з азами курсів самостійно – у мережі інтернет є багато цікавої та корисної для Вас інформації.

Трохи по алгоритму навчання



У нашій школі будь-які курси по програмуванню проходять по певному відпрацьованому алгоритму, котрий можна описати так:

1. Виклад актуального матеріалу, спираючись на напрацьований досвід викладачів та теоретичні матеріали;
2. Застосування отриманих знань одразу на практиці з можливістю повторення матеріалу та пояснень від викладача;
3. Виконання ряду практичних завдань у тому числі й самостійних робіт для закріплення отриманих знань;
4. Підготовка власного проекту з застосуванням здобутих упродовж теоретичного курсу навиків;
5. Обговорення результатів та підведення підсумків по вивченій темі.

Наша перевага у тому, що викладення матеріалу проводиться в пристосованих для цього умовах практикуючими спеціалістами. Кожен наш учень, а у майбутньому спеціаліст високого рівня, може отримати консультативну підтримку викладача та колег. А ще можете бути впевнені, що всі матеріали, на які опирається навчання у нашій школі, актуальне та корисне для майбутнього спеціаліста у сфері програмування.



Переваги, які стануть Вам доступні



Якщо Ви вирішили записатись на курси по програмуванню (наприклад, по мові java), то будьте впевнені – це правильний крок. У всякому разі, отримані знання не будуть Вам тягарем надалі, а зможуть послужити запасним або додатковим варіантом заробітку.

Загалом у проходженні будь-якого курсу у нашій школі програмування відкриє перед Вами такі переваги:

· Нові вершини професіоналізму;
· Підвищення власної кваліфікації, якщо Ви раніше мали відношення до IT-сфери;
· Розкриття власних можливостей для додаткового заробітку;
· Можливість займатись цікавою справою.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.