До Дня Європи у Луцьку відкрили світломузичний фонтан. ФОТО

До Дня Європи у Луцьку відкрили світломузичний  фонтан. ФОТО
Вчора, 15 травня, з нагоди святкування Дня Європи, у Луцьку презентували завершений світломузичний фонтан. Урочистості відкривали виступ квартету «Акорд» та ансамблю бального танцю «Юність».

Про це повідомляє пресслужба Луцької міської ради.

Потому присутніх привітав міський голова Ігор Поліщук: «Луцьк вже давно був європейським містом, адже ще 1429 року саме у нашому місті відбувалась зустріч європейських монархів. А маґдебурзьке право Луцьк отримав ще у 1432 році.

У День Європи, хочу побажати усім сповідувати справжні європейські цінності: повагу до своєї держави, міста, шанування чужої праці, повагу один до одного та до чужої думки. Хочу побажати рідному Луцьку успіху, процвітання, розвитку та європейського майбутнього», - побажав присутнім лучанам міський голова.

Святкове дійство супроводжували мистецькі виступи балетної студії «Жизель», народного аматорського ансамблю бального танцю «Юність», народного ансамблю спортивного танцю «Троянда», народного художнього колективу сучасного танцю «Міраж», студій танцю «IRON CITY», «STYLEZ» та танцювального клубу СК-ДЕНС.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А у Європі день України не святкують так само як і у США!
Відповісти
В Україні необхідно крім дня Європи, ще започаткувати день захоплення європейцями місцевих американських племен, так спочатку в 982 році в Гренландії поселився з кількома своїми супутниками злочинець Ейрік Рауді, а вже у 1000 році його син Лейф Щасливий спорядив судно, на якому, рухаючись з Гренландії на південь, досяг півострова Лабрадор.
Відповісти
День Європи, це добре. Але ці відкриття в дусі радянщини вже втомили. Невже не можна щось сучасне придумати? Але знову постягували місцеві народні та самодіяльні, що вже з року в рік всі бачили не раз і дешевий пафос напустили. Виглядає не як відкриття фонтану, а як звітний концерт в районному будинку культури. Прогресу ніякого.
Відповісти
День Європи,фонтани,в Європі пенсіонери теж за межою бідності з голоду і без ліків помирають?
Відповісти
Вперше у світі. Фонтан замінив: театри, концерти, музеї, церкву... Цвиркалка з водою стала головним місцем міста і прогресивним досягнення влади. Які ми щасливі коли нам включають воду, ми в Європі! Слава Україні!!!!
Відповісти
Наскільки я памятаю в День незалежності 2020 уже відкривали фонтани. Мабуть полумеру Поліщуку потрібно було ще раз знайти привід для дешевого піару.
Відповісти
Той самий фонтан вже два рази поспіль і кожного року відкривають, а громадський туалет до дня Європи хоч би раз відкрити не можуть !
Відповісти
А громадський туалет було б цікаво відкрити з піснями, танцями і хороводом, щоб ангелочкі навколо хай би ходили, а в небо запустити фігуру оновленого унітазу під звуки духового оркестру. І щоб навколо майдану їздили вантажівкі, а на них були актори і виконували сцени з мініатюри "нарешті добіг до вбиральні, а не зробив це в кущах". Після цього виписати премію одній бабі за геніальну творчість і дати грамоту всім причетним. Слава міському клозету! Гігієна понад усе! Ура, товарісчі, УРААААА!!!
Відповісти
Європейське місто без європейців? Цікаво-цікаво
Відповісти
Гуляли і випадково натрапили на свято, але нічого не видно, юрба людей, дивились на сцені що показували, але там взагалі нічоно не ясно було, музика одна, картинка інша, якось неорганізовано і реклами не було, питала знайомих, ніхтт не знав що відкриття
Відповісти
Останні новини
До Дня Європи у Луцьку відкрили світломузичний фонтан. ФОТО
16 травень, 2021, 09:09