У Княгининку через критичну ситуацію з розповсюдженням наркотиків встановлять камери

У Княгининку через критичну ситуацію з розповсюдженням наркотиків встановлять камери
Міський голова Луцька Ігор Поліщук заявив, що у Княгининівській громаді – критична ситуація з розповсюдженням наркотиків. Тому місто внесло зміни до бюджету, аби встановити там камери відеоспостереження.

Про це йшлося у вівторок, 18 травня, під час сесії міської ради.

Нагадаємо, за словами Ігоря Поліщука, за останні кілька днів мешканці громади разом з поліцією зловили близько 100 розповсюджувачів і споживачів наркотиків, які обрали територію ТГ для провадження своєї діяльності.

Як повідомила директор департаменту фінансів та бюджету Лілія Єлова, на встановлення камер у Княгининку та роботи щодо їх обслуговування витратять 100 тисяч гривень. Окрім того, поліцейські та нацгвардійці забезпечуватимуть максимальне патрулювання території громади.

Депутат Євген Ткачук додав, що схожа ситуація з розповсюдженням наркотиків склалася і на території міста, зокрема у парку 900-річчя, центральному парку, «Дубовому гаю», тому закликав звернути й на них увагу.

Ігор Поліщук доручив провести збори із вчительським складом, батьками та учнями, аби максимально поінформувати про небезпеку наркотиків, пояснити ситуацію, щоб не допустити її погіршення.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ніхто навіть не розуміє на скільки це маштабна проблема яка буде тільки рости по об'єму. Но вот Княгининок, серйозно... як так
Відповісти
Останні новини
У Княгининку через критичну ситуацію з розповсюдженням наркотиків встановлять камери
18 травень, 2021, 11:30