Де вибрати якісний металопрокат для виконання необхідного будівництва*

Де вибрати якісний металопрокат для виконання необхідного будівництва*
Металопрокат включає в себе величезну номенклатуру виробів з металу, випущених по загальній технології методом прокату. Застосовується у всіх галузях промисловості та будівництва. Існують безліч класифікацій металопрокату. Залежно від матеріалу виготовлення, він може бути чорним, нержавіючим та кольоровим. Основні види — листовий, сортовий (простий, фасонний) і трубний.

Прокатний стан — це основа, яка дозволяє надати потрібну форму заготівлі з металу. Для кожного типу металопрокату використовується свій вигляд верстата — вертикальний, горизонтальний (блюмінг), трубопрокатний і інші. Металопрокат може виготовлятись, як зі злитка, так і за методом безперервного лиття, що дозволяє збільшити швидкість і наростити темпи виробництва при необхідності.

Якщо ви не можете визначитися, який саме металевий прокат вам потрібен, зверніться до менеджерів asynt.net. Вони проконсультують вас з усіх технічних питань і допоможуть зробити правильний вибір. Помилки при покупці металів можуть дорого коштувати, тому не соромтеся поставити питання фахівцям в цій сфері.

Асортамент металопрокату


• Сортовий прокат. Каталог включає арматуру, катанку, кола, сталевий дріт, шестигранники, квадрати та смуги Г / К.
• Листовий прокат. В асортименті представлений гарячекатаний, холоднокатаний, оцинкований види, а також варіанти з полімерним покриттям і виконані з високоміцних і зносостійких марок сталі.
• Фасонний прокат. Він представлений двотавровими балками, швелером і куточками.
• Труби. У каталозі представлені безшовні, профільні, електрозварні, а також ВГП-труби.
• Арматурна сітка. В асортименті є і кладочна, і дорожня сітка.

Які послуги можуть виконуватися при покупці металопрокату:
• Доопрацювання металу. Компанія виконує різання, рубання та розмотування виробу, якщо це необхідно.
• Підготовку та зберігання. В даний вид послуг включається зберігання, розбивка заводської пачки, а також попередня підготовка для відвантаження.
• Пакування. Послуга включає пакування для зниження негативного впливу середовища, при укладанні та наданні у тимчасове користування піддону для транспортування рулонів та листів прокату.
• Навантаження та розвантаження. Включає вивантаження і завантаження назад знаходиться в кузові вантажу.
• Доставка. Компанія організовує доставку залізничним і автотранспортом.

З метою оптимізації процесу поставок і економії часу і ресурсів споживача в роботі компанія дотримується двох основних принципів:
• one-stop-shopping. Це концепція комплексного постачання, яка має на увазі можливість споживача задовольнити в одному місці потреба в будь-якої продукції чорної металургії;
• supply chain management. Це концепція управління ланцюжком поставок, яка дозволяє скоротити термін руху продукції від підприємства до споживача, забезпечити відвантаження під конкретні технологічні процеси.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.