Меблі для дому, офісу з доставкою за найкращою ціною*

Меблі для дому, офісу з доставкою за найкращою ціною*
Купівля гарних і бажано недорогих меблів — це непросте завдання для звичайної людини. Навіть коли на руках є дизайн-проект і кошторис, є приблизне розуміння, в якому стилі та колірній гамі потрібні шафи, стіл і стільці, все одно асортимент і безліч матеріалів, виробників можуть збити з пантелику.

Меблі в 44std.com.ua виготовляються на інноваційному обладнанні, вона надійна, зручна, практична. Клієнтів у нас приваблює не тільки функціональність виробів, але і великий вибір моделей, різноманітність кольорів, оздоблень. До безперечних особливостей нашої продукції належить широка модульність, високий ступінь комфорту і цікавий дизайн.

Чому купують у нас?


• Приголомшливий асортимент моделей. У каталозі нашої меблевої компанії зібрані класичні, сучасні та екстравагантні рішення, які доповнять навіть авторський інтер'єр. Для виробництва виробів застосовуються всі популярні матеріали: високоякісна екошкіра, пластик, масив деревини, текстиль, ДСП, скло. Наші моделі унікальні у своєму роді, тому що є відображенням безмежної фантазії дизайнерів. Сьогодні асортимент фабрики налічує понад 3000 моделей меблів.
• Доступні ціни. Ми утримуємо стартові ціни на всі предмети інтер'єру, щоб зробити їх найбільш доступними для покупця. Вартість моделей не враховує орендні платежі за приміщення і зарплати штату продавців-консультантів. У виробництві меблів компанія дотримується комплексного підходу, самостійно виконуючи всі необхідні операції: від заготівлі деревини та закінчуючи установкою декоративних елементів на готові предмети обстановки
• Чудова якість і демократичні ціни. Будь-яка розробка фахівців піддається твердженням в безлічі інстанцій. Запуск у виробництво здійснюється виключно після тестування моделі на предмет довговічності, екологічності та ергономічності.
• Карколомні розпродажі. Місія — забезпечити кожну російську сім'ю доступною, красивою і якісними меблями. Ми регулярно організовуємо масштабні розпродажі, щоб порадувати своїх замовників.
• Якість і екологічність. Вся продукція відповідає високим світовим стандартам, демонструючи надійність, довговічність, безпеку і комфортабельність.
• Поєднання традицій та інновацій. Досвід і можливості провідних меблевиків дозволяє створювати унікальні вироби з неповторним дизайном, що відбиває кращі традиції, водночас відповідають всім сучасним вимогам.
• Бездоганний стиль. Кожна колекція — результат роботи талановитих дизайнерів, що створюють особливий, індивідуальний вигляд меблів, здатної внести шарм і оригінальність в будь-яке приміщення.
• Практичність і функціональність. Матеріали, конструкції, форми - все виконано з акцентом на зручність користування і відповідність всім вимогам споживачів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.