Що потрібно знати про пригін авто з Європи*

Що потрібно знати про пригін авто з Європи*
Якщо ви неодноразово чули, що таке пригін автомобіля з країн Європи, чули наскільки це вигідно та дуже економно, але не можете наважитися на придбання автомобіля через відсутність повноцінної інформації? Тоді будьте певні, що купити авто за кордоном вже давно не проблема. Це зовсім реально та навіть економніше, аніж купівля нового авто в салоні.

Якщо Ви бажаєте купити авто бу самостійно, задумайтеся про можливі наслідки такого необачного кроку, та краще звертайтесь за посиланням. Навіть в розвинених країнах зустрічаються недобросовісні продавці, які бажають продати викрадену, що знаходиться під арештом або машину без документів, з прихованими дефектами. Щоб не попастися на нечистих на руку, автодилерів, радимо звернутися в перевірену компанію west auto hub.

Найважливішими принципами роботи є професіоналізм, уважність до кожного клієнта і високі стандарти якості виконання замовлень. Компанія, зробить покупку автомобіля для Вас приємною і не обтяжливою! Багато років west auto hub допомагає клієнтам уникнути помилок, викликаних складністю покупки автомобіля.

Як буде проходити процес покупки автомобіля з країн Європи?


1. Для самого початку, необхідно отримати консультацію з фахівцем компанії, яка професійно займається пригоном авто із-за кордону. Він зможе розповісти вам про ситуацію на закордонному ринку та про деталі та специфіку процедури оформлення. Цей етап повністю безкоштовний, де ви зможете отримати всю необхідну інформацію. Ви зможете оцінити, наскільки комфортними будуть для вас умови співпраці, чи повністю вони влаштовують Вас.
2. Якщо рішення буде прийнято, то підписується договір з компанію на виконання пошуку, пригону, розмитнення та оформлення.
3. Вибирається бажана модель. Спеціалісти керуються відповідно до бюджету клієнта та якостями, які забажає замовник. В результаті підбирається 5-10 варіантів.

Як проходить процедура перевезення та розмитнення автомобіля в Україну


1. Після покупки, авто доставляється в нашу країну. Перевезенням займаються спеціальні логістичні компанії, з якими є договір.
2. Після прибуття авто, митний брокер готує необхідний пакет документів для оформлення. Точну вартість розмитнення автомобіля порахувати неможливо, оскільки ціна може залежати від року автомобіля, об'єму двигуна та інших властивостей, вартості авто під час покупки.
3. Після того, як буде пройдено контроль, авто готове до видачі клієнту.
4. Вам потрібно буде тільки зареєструвати авто та отримати на нього держномери з технічний паспорт. Зробити це ви зможете двома способами — зареєструвати його самостійно, або заощадити час та замовити послугу у спеціалістів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.