Якісні та надійні системи безпеки для захисту вашого майна*

Якісні та надійні системи безпеки для захисту вашого майна*
Питання захисту особистого майна нині є особливо актуальним, тому системи контролю доступу безпеки користуються сьогодні незмінною популярністю. Вони дозволяють не тільки організувати звичайне відеоспостереження, а й цілу комплексну мережу пристроїв, що взаємодіють один з одним. Зверніться в нашу компанію і подбайте про майбутнє вже сьогодні з UNV.

Системи безпеки — це повна сукупність необхідних технічних пристроїв, що призначені для безпеки на об'єкті. За допомогою систем спостереження контролюється доступ на будь-яку територію, можливо стежити за відвідувачами та всіма співробітниками на підприємстві. Крім того, віддалено керувати обмежуючими або перегороджуючими пристроями, вести облік витраченого співробітниками робочого часу, запобігати позаштатній ситуації, захищати майно від грабежів.

Монтаж систем безпеки та комплекс інших послуг


Не існує об'єктів захисту такої складності, безпеку яких неможливо гарантувати. Освіта, досвід і випливає звідси висока компетентність фахівців дозволяють надавати клієнтам вичерпний комплекс послуг, серед них:

• поставка та установка систем відеоспостереження, пожежних сигналізацій;
• проектування системи контролю доступу та відеоспостереження;
• монтаж установок та систем контролю доступу;
• технічне обслуговування і модернізація систем безпеки, включаючи ті, які раніше були встановлені іншими організаціями.

Проектування, монтаж і технічне обслуговування таких інженерних рішень як пожежна сигналізація, цифрове відеоспостереження, система контролю та управління доступом, оповіщення та управління евакуацією при пожежі, автоматичне водяне, порошкове і газове пожежогасіння, внутрішнє протипожежне водопостачання проводиться відповідно до діючих нормативних актів. Послуги з монтажу систем контролю доступу, та систем відеоспостереження, а також будь-яких інших інженерних систем здійснюються тільки щодо сертифікованого обладнання.

Небезпека можливих крадіжок в сучасному світі існує повсюдно. Сьогодні існує безліч спеціальних пристроїв для відеоспостереження і різних типів сигналізації, «доглядають» за приміщенням в автоматичному режимі.

В асортименті інтернет-магазину систем безпеки представлено безліч готових рішень і комплектів, в які входять:

• датчики руху;
• датчики тиску;
• камери для відеоспостереження;
• інші прилади, кожен з яких виконує специфічні функції.

При цьому сам пристрій передбачає повну автономність системи безпеки навіть у випадку виходу з ладу або поломки її окремих елементів і складових частин. Забезпечте собі тихе і спокійне життя без побоювань і страхів! Поширеність і затребуваність охоронної сигналізації та приладів для відеоспостереження говорить сама за себе.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.