Правильно підбираємо взуття для майбутньої мами, в якій буде зручно до і після народження малюка*

Вагітність - це не тільки трепетний, але й неймовірно відповідальний етап життя для кожної майбутньої мами. А ще - це досить непростий час, коли особливої ​​важливості набуває комфорт. Підвищене навантаження на ноги та хребет з кожним місяцем вагітності позначається все більше.

Тому тіло вимагає вибору якісного взуття, яке буде допомагати відчувати комфорт під час ходьби, щоб не нашкодити організму під час виношування дитини. Важливо знати, як правильно підібрати взуття для вагітних, і на що звертати увагу при покупці.

Яке взуття потрібне вагітним


Вага жінки, яка виношує дитину, в середньому збільшується на 8-10 кілограм. Набрана вага розподіляється нерівномірно по тілу, а в більшій мірі концентрується в області таза та живота. Через це при ходьбі трохи зміщується центр ваги, що призводить до додаткового навантаження на спину і ноги.

Даний факт є основною причиною, по якій жінкам не рекомендується в період вагітності ходити на високих підборах. Такі туфлі не дають тілу правильно розподілити навантаження на ступні і ноги. Наслідком носіння неправильного взуття стає порушення кровообігу в черевній зоні і судинах нижніх кінцівок.

Як правильно вибирати взуття під час вагітності?


У третьому триместрі жінка стикається з низкою проблем через те, що виріс живіт та з'явилося навантаження на ступні. У цей період потрібно знати, на що звертати увагу при виборі взуття:

• Підбори повинні бути широкими і не вище 3 см - тільки так навантаження буде рівномірно розподілене.

• Краще всього вибирати взуття з натуральних матеріалів, наприклад, шкіри. Ступні під час вагітності можуть сильно набрякати, тому еластична м'яка шкіра підійде ідеально.

• У чобіт та туфель повинна бути якісна колодка, що добре фіксує стопу. Колодка, яка «ходить», може призвести до вивиху ноги.

• Зимове та осіннє взуття повинне бути дуже добре прошите і не пропускати вологу, оскільки, промочив ноги можна застудитися і нашкодити здоров'ю малюка.


Яку кількість взуття необхідно вагітній жінці?


Незважаючи на те, що вагітність триває всього 9 місяців, помилково буде думати, що досить буде всього одне однієї пари взуття. Більшість жінок до сьомого місяця працюють і тільки потім йдуть у декретну відпустку. Тому їм, як мінімум, знадобиться одна робоча пара та ще одна для повсякденного носіння. Також не уникнути необхідності заміни взуття в різні сезони.

Грамотно вибрані чоботи, кросівки, туфлі або мокасини послужать не тільки під час виношування дитини, але й будуть корисні після народження малюка. Молодій мамі доводиться багато часу носити дитину на руках, тому їй потрібно не менша надійність і стійкість, як під час вагітності. Носіння якісного і стійкого взуття дозволить забути про дискомфорт під час прогулянок з дитиною, а також будь-якого активного проведення часу на вулиці.

Максимальний комфорт для майбутніх мам з взуттям від «VaLeo&V»


Турбота про здоров'я і хорошому самопочутті вагітної жінки починається з дрібниць. Український виробник «VaLeo&V» створив неймовірно зручну і правильну колекцію взуття, яке допоможе кожній майбутній мамі легше переносити вагітність на ногах. Вибирайте взуття жіноче недорого для вагітних вже зараз разом з «VaLeo&V», бо тут приділяють увагу:

• правильним і зручним колодкам,
• кращим матеріалам,
• стильним фасонам.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Правильно підбираємо взуття для майбутньої мами, в якій буде зручно до і після народження малюка*
19 травень, 2021, 11:30