Вперше в Україні у змаганнях з кінного спорту взяли участь «сонячні» діти з Луцька. ФОТО

Вперше в Україні у змаганнях з кінного спорту взяли участь «сонячні» діти з Луцька. ФОТО
22-23 травня на базі КСК «Фавор» Рівненського міського палацу дітей та молоді відбулися відкриті міжобласні змагання з кінного спорту в рамках щорічного благодійного марафону «З вірою в майбутнє» за сприянням відокремленого підрозділу Всеукраїнської Федерації кінного спорту України у Волинській області.

Про це повідомила тренерка-викладачка в клубі оздоровчої верхової їзди «АНТАРЕС» Антоніна Гордійчук на своїй фейсбук-сторінці.

У перший день змагань, 22 травня, звання найкращих конкуристів виборювали спортсмени з:

- КСК «Фавор» Рівненського міського палацу дітей та молоді;
- КСК «Forward» міста Івано-Франківськ;
- Клубу оздоровчої верхової їзди, рекреації та соціальної реабілітації «Антарес» міста Луцьк;
- КСК «Ромашка» с. Вишнів, Волинська область.




«Хочеться привітати з дебютом новачків в кінному спорті на своїх «крилатих Пегасах» з м. Івано-Франківськ КСК «Форвард» та їх чудового тренера Катю Бабій, які повезли додому три нагороди. І оремо хочеться відзначити хорошим добрим словом головного тренера КСК «Фавор», педагога з багаторічним стажем Ірину Демидюк, яка рік за роком вкладає душу і серце в своїх юних вершників, які зайняли найбільше призових місць на цих змаганнях», - йдеться у дописі.



Також відзначили учасників з луцького клубу «АНТАРЕС» Катерину Самойліч та Катерину Сударєву, які вибороли перші місця з манежної їзди у своїй категорії та Божену Галій КСК «Форвард» з міста Івано-Франківськ на красуні Адель.



І вперше в Україні у подібних змаганнях взяли участь особливі «сонячні» вершники, які приїхали з міста Луцьк з клубу оздоровчої верхової їзди «Антарес» під керівництвом Антоніни Гордійчук.

«Валентин Новосад, Андрій Мельник, Сергій Тимощук - це імена сміливих та вправних козаків, які вперше спробували себе в таких змаганнях. Юні вершники вправно виконували всі вправи, які їм задавала ведуча змагань і старанно демонстрували навички з верхової їзди, які вони вже опанували. Кожен виступ хлопців супроводжувався захоплюючими поглядами глядачів, а по завершенні бурхливими аплодисментами», - пише Антоніна Гордійчук.



А ще на змаганнях вперше організували благодійний танцювальний флеш-моб «Разом ми - велика сила» від «сонячних» діток, в якому прийняли участь і юні вершники. Організувала його Олена Балабаш, керівник ГО «Національна гідність» та заступник директора Луцького палацу учнівської молоді.







Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Вперше в Україні у змаганнях з кінного спорту взяли участь «сонячні» діти з Луцька. ФОТО
24 травень, 2021, 19:31