Мама лучанина, який важко травмувався під час відпочинку, дякує за допомогу

Мама лучанина, який важко травмувався під час відпочинку, дякує за допомогу
Мама лучанина Андрія Вронського, який отримав важку травму під час відпочинку за містом, дякує небайдужим за допомогу.

«Того дня була страшна спека. Андрій повернувся з роботи і сказав, що хоче іще поїхати з товаришем покупатись на ставок. Я не була в захваті від ідеї, бо завжди мала пересторогу до таких купань. Але спека, відсутність гарячої води, хочеться трішки полегшення», - цитує жінку Слово Волині.

Жінка каже, що на водоймі син зібрався зануритись у воду, та раптом послизнувся, втратив рівновагу і наступної миті вже був у воді, не розуміючи, що сталося: він не відчував власного тіла від плечей. Встиг лише погукати товариша на допомогу.

Андрієві зробили складну операцію в обласній клінічній лікарні (зламаний 5-й шийний хребець), й наразі прогнозувати щось поки складно. Уже зібрані кошти, аби відшкодувати витрати на операцію.

Але щодня на препарати та реабілітацію потрібні нові чималі суми. Андрій дихає через апарат штучного дихання, так само – штучним способом, - його годують.

«Побоююсь тих грошей, що сьогодні збирають знайомі і зовсім незнайомі нам люди, бо так хочеться, щоб вони нам не були потрібними. Щоб ми могли віддати їх тим, хто потребує цього сьогодні найбільше. Але я дякую всім тим, хто не лишився осторонь – дзвонять рідні, друзі, колеги, і просто незнайомі люди, пропонують допомогу. Дякую вам усім!», - каже мама.

Нагадаємо, що триває збір коштів на лікування Андрія Вронського: р/р 2924 4825 5091 00 чи на картку ПриватБанку 4405 8858 1181 7656 Назарчук Тарас. Телефон мами Світлани Василівки Мартинюк (096) 904-26-07.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а перед тим як занурюватись, скільки він спиртного випив?
Відповісти
Не боїшся, що язик відсохне?
Відповісти
Хорошу справу робите Волиньпост!!!
Відповісти
Він не вживав спиртне. В таку спеку навіть в голову не прийде випивати.Він і не схильний до такого. А так навіть звинуватити нікого.
В даній ситуації жахливий збіг обставин. На озері світязь на водних атракціонах більша ймовірність отримати такі травми.
А те, що в Лучан літо проходить під кастрюльно-банний період прикрий факт.
Відповісти
Поняла. тоді перекину певну суму на картку привата.
Відповісти
Ноу коментс.
Відповісти
нормальний чєл -особисто знаю його-простий і не бухає
Відповісти
Як би був не тверезий.Тоді можна було б говорити
" якого ти поліз у воду, чим думав"
А так шкода.Він розумний хлопець.Чекаємо хороших новин.Тримаємо кулаки за тебе Андрій.
Відповісти
От як би був якийсь забуханий, то ніфіга б з ним не сталось. Таке враження що останнім часом в біду потрапляють здебільшого нормальні люди, а всяких алкашів і придурків прямо таки охороняють "свише".
Відповісти
Твоя правда.
Відповісти
Замовили у Свято-Успенській Почаївській Лаврі молитву за здоров*я Андрія! Віримо, що все буде добре! Світлана Василівна тримайтесь!
Відповісти
Останні новини
Мама лучанина, який важко травмувався під час відпочинку, дякує за допомогу
13 серпень, 2013, 09:13