Як обрати велосипед для своїх бажань*

Як обрати велосипед для своїх бажань*
Сучасний спосіб життя — це поєднання динаміки та здоров'я, радості та відкриттів. Велосипед — прекрасний спосіб відчути себе вічно молодим, активним нові горизонти. Спортивні гонки та не спішні подорожі, виїзди на пікніки та змагання між друзями роблять велосипед незамінним атрибутом життя сучасної людини.

Зрозуміло, велосипед повинен бути обраний саме під свого власника, згідно з його потребами та смакам. Широкий вибір велосипедів різних марок, дозволяє це зробити під будь-які вимоги та знайти можна тут.
Екологічні програми та пропаганда здорового способу життя в чималому ступені популяризують покупку велосипедів. Втім, тільки кількістю охочих це не пояснюється. Конкуренція на ринку недорогих і елітних велосипедів, запчастин до них та аксесуарів для катання настільки велика.

Особливості вибору велосипедів


Велосипеди заведено поділяти на групи:
  • по типу пересування: шосейні підходять для тривалої поїздки, дорожні — для пересування в межах вашого міста, екстремальні — для спортивних змагань, гірські хардтейли підходять для дорожнього покриття з різним рівнем складності, крос-кантрі — для пересування по пересіченій місцевості та т.п.;

  • за рівнями професіоналізму: для любителя та новачка, досвідченого велосипедиста та професіонала;

  • за особливостями конструкції: компактні (складні), двухпідвісні, трипідвісні, з жіночою рамою. Інтернет-магазин також пропонує незвичайний і екстравагантний варіант — триколісний велосипед для дорослих;

  • по бренду-виробника;

  • за віковими особливостями: дитячі, підліткові та дорослі (для дівчат чи хлопців);

  • по матеріалу виготовлення: карбонові, сталеві, алюмінієві або ін.


  • Як формується ціна велосипеда


    Вартість байка залежить від декількох факторів: Складність виготовлення рами та комплектуючих.
    1.Бренд.
    2. Розташування складального цеху.
    3. Популярність торгової марки — один з основних критеріїв, що впливають на ціноутворення. Популярні виробники — це завжди висока якість збірки, фірмовий стиль, ретельно продумана рама.

    Також важливим фактором є розташування заводу, віддаленість його від місця продажу, вартість доставки та розмитнення.
    На ціну впливає і матеріал рами. Дешевші варіанти виробляються зі сталі, дорогі — з карбону і титану. В середньому сегменті знаходяться алюмінієві рами.

    Велосипедні прогулянки, альпінізм, дайвінг — всі ці захоплення не тільки наповнюють наше життя позитивними емоціями, а й зміцнюють здоров'я. Найдоступнішим серед цих видів активного відпочинку є велоспорт. Вартість велосипеда не висока, а більше для активного відпочинку нічого і не знадобиться — покататися на ньому можна по парковій доріжці або вулиці, по шосе, де завгодно!

    Крім цього, на велосипеді можна вільно переміщатися по місту, незважаючи на автомобільні затори та при цьому давати своєму організму необхідне фізичне навантаження. Сьогодні цей вид транспорту стає все популярнішим у всьому світі. Наприклад, в Амстердамі близько 40 відсотків громадян пересуваються по місту виключно на велосипедах.

    Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
    Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
    Коментарі 0
    • Статус коментування: премодерація для всіх
    Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.