Митрополит Епіфаній нагородив медаллю капелана луцьких нацгвардійців

Митрополит Епіфаній нагородив медаллю капелана луцьких нацгвардійців
У Михайлівському Золотоверхому монастирі 27 травня відбулася зустріч митрополита Київського і всієї України Епіфанія з військовими капеланами Національної гвардії України.

У метрополії Православної церкви України митрополит вручив медалі за жертовність і любов до України, - інформує пресслужба Військової частини 1141 Національної гвардії України м. Луцька.

«Хочу подякувати кожному із вас за опіку над нашими воїнами. У цей непростий час протистояння російській агресії ви робите важливу справу – надихаєте захисників України. Тож цими відзнаками я хочу і вас надихнути на продовження плідної праці», – сказав митрополит Епіфаній.

Загалом церковні нагороди отримали 15 священнослужителів з різних регіонів. Серед них - капелан військової частини 1141 отець Сергій Лівончук.

«Приємно і водночас відповідально отримувати нагороди такого рівня. Для мене це стимул ще з більшими силами і натхненням трудитися на ниві Христовій, допомагати воїнам, бути для них духовним наставником і захисником», - поділився враженнями отець Сергій.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.