«Волинь» виграла перший спаринг останнього турецького збору

«Волинь» виграла перший спаринг останнього турецького збору
Луцька «Волинь» провела перший спаринг на завершальному навчально-тренувальному зборі – у понеділок, 13 лютого волиняни переграли угорський клуб «Уйпешт» (Будапешт), який посідає десяте місце у своєму чемпіонаті.

Про це інформує прес-служба ФК «Волинь».

«Волинь» Луцьк – «Уйпешт» Будапешт - 2:1 (0:1)


«Волинь»: Романенко, Сімінін (Пічкур, 46), Масло (Шандрук, 46), Ізворану (Стевич, 46), Леандро (Насонов, 46), Скоба (Герасимюк, 46), Шарпар (Чіркін, 46), Лопес (Кінаш, 46), Пилипчук (Бабир, 46), М.Олівейра (Шумахер, 46), Пищур (Павлов, 46)

Голи: Кінаш (62), Герасимюк (77, з пенальті)

Гра розпочалася з активних дій волинян, які уже на 5-й хвилині могли відкрити рахунок. Після розіграшу вільного Майкон віддав м’яч під удар Лопесу, Рамон пробив, однак, шкіряний пройшов у лічених сантиметрах від стійки.

Згодом перевага луцького клубу стала ще більш відчутною. На 15-й після подачі кутового метрів з двадцяти трьох пробивав Майкон, але прямо у руки кіперу.

Далі Лопес на фланзі накрутив двох оборонців і завдавав удару з гострого кута, та воротарю суперника вдалося потягнути і цей постріл. А на 25-й хвилині небезпечно зі штрафного пробив Масло, проте знову на шляху м’яча опинився воротар угорців.

Найкраща нагода, аби відзначитися, була у Майкона на 28-й хвилині – Пилипчук навісив з лівого флангу у карний, Майкон випередив захисників і завдав удару головою у падінні точно в кут воріт, та голкіпер суперників у неймовірному стрибку зумів відбити цей постріл.

Наприкінці тайму «Волинь» досить несподівано виявилася у ролі наздоганяючого. На 41-й хвилині арбітр призначив сумнівний одинадцятиметровий у ворота «Волині». Угорці, реалізувавши пенальті, відкрили рахунок – 0:1.

На завершальних хвилинах тайму спочатку «Волинь», яка намагалася відігратися, провела непогану атаку, яку завершував ударом головою Масло – однак, без успіху. У відповідь суперники провели контрвипад і вивели свого форварда сам-на-сам з Романенком. На щастя, Всеволод зумів виграти цю дуель, відбивши удар суперника з шістнадцяти метрів.

Після відпочинку активність у матчі дещо спала. І хоча ігрова та територіальна ініціатива належала лучанам, до небезпечних моментів справа тривалий час не доходила.

Зрештою, на 62-й хвилині волиняни змогли добитися свого. Бабир виконав передачу з правого краю точно на Кінаша, Славко прийняв м’яч і метрів з сімнадцяти невідпорно пробив точно в кут – гол! 1:1.

І надалі «Волинь» продовжувала володіти ініціативою, але особливо небезпечних моментів у грі не виникало. Та на 77-й хвилині арбітр призначив ще один одинадцятиметровий і цього разу – на користь лучан, оскільки захисники суперників притримали за футболку Павлова у власному штрафному майданчику. Пенальті чітко реалізував Герасимюк – 2:1!

А вже на останніх хвилинах поєдинку трапився не надто приємний момент. Суддя призначив доволі сумнівне пенальті у ворота «Уйпешта» і угорська команда на протест проти некваліфікованого арбітражу залишила поле. У підсумку рахунок гри – 2:1 на користь «Волині».

Зазначимо, що Савіч, Брдаровськи та Шиков приєдналися до команди лише ввечері, тож тренерський штаб, після ранкового тренування, вирішив не залучати їх до сьогоднішнього матчу. А от захисник Антон Кравченко не зміг взяти участь у поєдинку через травму.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Волинь» виграла перший спаринг останнього турецького збору
14 лютий, 2012, 12:40
Чоловік замерз у гаражі
14 лютий, 2012, 11:56