МФК «Миколаїв» у непростому поєдинку обіграв ФК «Волинь»

МФК «Миколаїв» у непростому поєдинку обіграв ФК «Волинь»
Надважливий матч для обох команд почався в рівній грі, навіть з невеликою перевагою "Волині" в плані володіння м'ячем. Правда гостріші моменти створювати вдавалося саме "корабелам", наприклад Сергій Кравченко вже в дебюті міг відкривати рахунок після вкидання ауту у виконанні Володимира Одарюка.
Про перебіг матчу повідомляє ua-football.

Відкрити ж рахунок все ж вдалося "Миколаєву" вже в другій частині тайму, Богдан Куксенко виконав навіс зліва і капітан команди, Богдан Кушніренко, виграв другий поверх. Віталій Неділько застиг в напівпозіції, так і не зігравши впевнено, чи то на виході, чи то на лінії. Цей гол став дев'ятим для Кушніренка в сезоні, але першим з гри.

Спрацювала зв'язка двох Богданів і після перерви. Причому знову Куксенко зробив навіс зі штрафного зліва, а Кушніренко замкнув його ударом головою. Прям "Ліліан Тюрам" миколаївського розливу.

Капітан "Миколаєва" настільки зловив кураж, що вже й дальніми ударами перевіряв пильність Неділька. Проте, їм часто не вистачало точності, в плані якої Богдан явно поступався рівню свого ж бажання оформити хет-трик. І все ж концентрацію в обороні втрачати теж не можна було господарям, хоч і помилився в гольовому епізоді не Кушніренко, а Богдан Порох, який не вибив м'яч досить далеко. Сіаваш отримав передачу і мав достатньо часу, щоб прицілитися і пробити.

Проте, в час, що залишився, лучанам так і не вдалося рахунок зрівняти. Хоча як мінімум після удару Максима Войтіховського Бубєнцов серйозно виручив господарів. Владислав Приймак все ж показав, що особисто він програвати не вміє і з усього розмаху коліном встромився в спину Роману Попову, який тільки недавно відновився від серйозної травми. Тут же хавбек "Волині" був справедливо вилучений, як і головний тренер "корабелів", який кинувся на поле захищати підопічного мало не в рукопашну.

Це означає, що "Волинь" третій рік поспіль зупиняється поруч із підвищенням в класі, але так і не може зробити крок за цю межу. "Миколаїв" ж, шанси якого ще місяць тому виглядали примарними, тепер лише на одне очко відстає від "Металіста 1925".

Наступний поєдинок «Волинь» проведе у Івано-Франківську. Там 5 червня о 17:30 команда Василя Сачка зіграє із «Прикарпаттям».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.