У Луцькраді не хочуть створювати окрему комісію «з підтоплення»

У Луцькраді не хочуть створювати окрему комісію «з підтоплення»
Депутати Луцької міської ради не підтримали пропозицію Андрія Осіпова створити спеціальну комісію із подолання наслідків підтоплення Малоомелянівського масиву.

До складу комісії мали увійти депутати, чиновники та мешканці масиву.

Депутат Осіпов розповів, що комісію треба створювати, щоб громада могла контролювати вирішення проблеми та проходження тендерів, бо без контролю «половину суми розкрадуть».

«Ще в березні жителі мали розмову з Романюком. Міський голова сказав, що мешканці повинні самі долучатися до процесу. Тому вони запропонували зробити робочу групу і включити до неї представників громади», ‒ пояснив він.

Категорично проти надання мешканцям права втручатися в тендерну процедуру виступив депутат Анатолій Бірюков.

«Хіба має право хтось з громадян втручатися в тендери. Я не розумію, як така комісія буде контролювати тендер?» ‒ заявив депутат.

Проти створення нової комісії також виступив депутат Сергій Григоренко: «Я вважаю, що треба мінімізувати кількість різних комісій. Бо в цьому питанні можна цілком покластися на діючу постійну депутатську комісію з житлово-комунального господарства».

Григоренко додав, що для вирішення проблеми Малоомелянівського масиву треба залучити фахівців, провести детальні дослідження і підрахувати реальну вартість робіт. За його словами, сума 450 тисяч гривень на розробку проекту робіт не є об’єктивною.

«Ми знаємо, що по іншим масивам вартість робіт доходить до 50 мільйонів. Тому без висновку інституту неможливо писати таку суму», ‒ пояснив депутат.

Нагадаємо, сьогодні, 13 серпня, під стінами міської ради відбувся мітинг мешканців масиву, які незадоволені постійним підтопленням їхніх осель.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: проблема
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Які там наслідки підтоплення?!?! Це все дурня.... В найкоротші терміни потрібно створити комісію - Звідкілля у Романюка синецю на лобі і підборідді?!?! Моя версія наступна - у Миколи Ярославовича суттєво останнім часом погіршилися стосунки із Ігорем Палицею, а знаючи неадекватність останнього цілком можливо, що фізично крепший за печінку міського голови кулак нардепа і став тому причиною...
Відповісти
Останні новини
У Луцькраді не хочуть створювати окрему комісію «з підтоплення»
13 серпень, 2013, 15:18