Переваги та основні послуги клініки репродукція «Вікторія»*

Переваги та основні послуги клініки репродукція «Вікторія»*
Клініка репродукції «Вікторія» займає лідируючу позицію в сфері діагностики, лікування і профілактики різних форм безпліддя, збереження вагітності, профілактики генетичних захворювань. Вона надає послуги з 2007 року, постійно впроваджує і використовує інноваційні технології та методики, застосовує індивідуальний підхід до пацієнтів.

Причини популярності і результати роботи


Детальна інформація про клініку є на сайті https://victoriaclinic.com.ua/, де описані напрямки роботи, надані важливі дані для пацієнтів. Популярність даного лікувального центру обумовлена ​​відразу декількома факторами, що включають в себе:

• штат кращих фахівців (генетиків, репродуктологів, гінекологів, ембріологів), що володіють великим досвідом, набутим у репродуктивних школах України, Європи та Америки;

• найсучасніше обладнання для діагностики, штучного запліднення та ін .;

• великий перелік послуг для пацієнтів, які зіштовхнулися з проблемами різної складності.

Починаючи з 2017 року, послуги клініки «Вікторія» отримали понад 15 000 пар. Завдяки роботі фахівців народилося понад 5 тисяч дітей за допомогою допоміжних репродуктивних технологій. Ця статистика підтверджує успішність застосовуваних методик і підходів.

Послуги клініки «Вікторія»


Репродуктивний центр дотримується декілька напрямків роботи. Це лікування безпліддя за допомогою ДРТ, кріоконсервація, гінекологія та урологія, андрологія, інвазивна діагностика, супровід вагітності, проведення генетичних досліджень, терапія, УЗД, наукові розробки. На сайті victoriaclinic.com.ua/ru/ по кожному напрямку можна отримати більш детальну інформацію.

На особливу увагу серед послуг клініки заслуговує передімплантаційна діагностика. До 12 тижнів вагітності проводиться самий ретельний і великий комплекс генетичних досліджень яйцеклітини, ембріона і плоду. Це дозволяє виявити практично будь-які відхилення в розвитку.

Обов'язково практикується переднатальна діагностика. Вона спрямована на виявлення хромосомних захворювань - синдрому Дауна, Едвардса, Патау і т. Д.Високі досягнення клініки «Вікторія» багато в чому обумовлені активним співробітництвом з закордонними інститутами. У центрі неухильно дотримуються стандарти ВООЗ, ESHRE, ASRM. Його фахівці отримали кілька унікальних патентів, наукові роботи тривають.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.