Які пледи купити для відпочинку на природі, а які на подарунок*

Які пледи купити для відпочинку на природі, а які на подарунок*
Якісна постільна білизна для відпочинку безумовно важлива, але не тільки вона повинна бути бездоганною. Створити затишок і красу в наших оселях допомагає безліч інших різновидів текстилю. Правильно підібрати ковдри, подушки, пледи, покривала, рушники також дуже важливо. Якщо ви хочете купити ці вироби бездоганної якості, тоді слід звертатися до продавців з великим асортиментом. Щоб у вас завжди була можливість вибору.

Один з популярних варіантів текстилю - це плед. Ним накривають ліжко, диван, крісло або використовують як зігріваючий виріб. Залежно від того, як планується його використовувати, приділяється більше уваги складу або зовнішнім виглядом виробу. Розмір підбирається під ширину і довжину ліжка або дивана. Якщо ж будете ним ховатися, тоді вам більше підійде плед полуторного розміру, наприклад 140х200 см, 160х200 см.

Різновиди пледів


Великим попитом користуються натуральні пледи. Серед них бавовняні поступаються вовняним, так як вовняні волокна довговічні, екологічні і відмінно зберігають тепло. Єдиний недолік вовняних пледів - це те, що їх краще не прати часто. Інакше виріб може дати усадку. Зазвичай хочуть пледи купити з вовни на подарунок. Це не дешеві вироби і завжди відмінно упаковані. Такий подарунок підійде родичам, співробітникам і друзям. Його можна піднести як чоловікові, так і жінці. Плед - чудовий подарунок, який за вас розповість про турботу і любов, про те, що ви бажаєте людині жити в теплі і комфорті.

Вовняні пледи виготовляють з волокон різних тварин, в основному з овець різних порід або верблюдів. І ті, і інші неймовірно теплі. Але якщо вас хвилює колючість натурального текстилю, варто пледи купити з кашеміру. Це шерсть породи овець, яка так і називається - кашемірове. Волокна, а відповідно і вироби з них не колючі, а забезпечують м'якість і приємний комфорт. Також, для пом'якшення і здешевлення виробів в нього додають бавовняні нитки.

Хороша альтернатива, щоб використовувати на вулиці, дорогим вовняним пледом - вироби з флісу. Це повністю синтетичний матеріал, але по комфорту і м'якості не поступається вовняним виробам. Єдина різниця - в можливості зігріву. Фліс практично не гріє, зате стане кращим захисником від вітру і вогкості. Також, на відміну від натуральних пледів, завжди оформлених в класичному дизайні, флісові моделі можуть "похвалитися" різноманітністю в кольоровій гамі - від пастельних тонів до яскравих і насичених відтінків.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.