Особливості онлайн кредитування в Україні: порядок оформлення та документи*

Особливості онлайн кредитування в Україні: порядок оформлення та документи*
Практично кожен з нас стикається з ситуацією, коли банк з невідомих причин відмовляється видавати кредит або надавати розстрочку. На питання, чому, відповідь одна - ми маємо право не повідомляти причину відмови. Один з виходів у цій ситуації-звернутися в мікрофінансову організацію Neocredit за посиланням. МФО встановлює мінімальні вимоги до своїх клієнтів і співпрацює на найбільш лояльних умовах. Попередньо рекомендується ознайомитися з порядком оформлення документів.


Особливості співпраці з МФО Neocredit


Рішення за заявками в мікрофінансовій структурі приймають не співробітники, а комп'ютерна програма, яка автоматично аналізує інформацію про клієнта. Для цього БКІ України перевіряє інформацію про кредитну історію, доходи і т.д. якщо громадянин брав кредити раніше і виплачував їх вчасно, без затримок, шанси на згоду зростають. Якщо були затримки з платежами, то вони значно скорочуються.

Оформити кредит на карту у великих фінансових компаніях, як правило, не можуть наступні верстви населення, що мають низький рівень довіри:

• жінки, які перебувають у відпустці у зв'язку з вагітністю та пологами;
• індивідуальні підприємці;
• офіційно безробітні громадяни;
• студенти та особи пенсійного віку.

Інформація в кредитному реєстрі зберігається протягом 15 років. Злісні неплатники не мають шансів отримати кредити в банках. В цьому випадку можна виправити ситуацію – звернутися в МФО «Неокредит». Після отримання і своєчасного погашення мінімального кредиту фінансова історія поліпшується. Протягом декількох місяців вона повністю відновлюється, і клієнт може розраховувати на великі суми.

Існує також ряд причин відмови через недотримання встановлених вимог – вік, громадянство, відсутність документів. Щоб уникнути відмови в цьому випадку, необхідно спочатку вивчити умови співпраці. Обов'язково потрібно надати скріни потрібних сторінок паспорта і номер ІПН, а також номер іменної банківської карти. В іншому випадку в наданні позики буде відмовлено.


Перевага мікрофінансової структури


Відгуки про МФО Neocredit в основному позитивні. Більшість клієнтів відзначили високу якість обслуговування, лояльні умови і т. д. Кількість відмов було зведено до мінімуму. Розгляд запиту здійснюється протягом 5-15 хвилин. У наданні повного пакету документів немає необхідності.

Особливості співпраці з мікрофінансовою організацією полягають в наступному:

• 24-годинний прийом заявок з використанням комп'ютерної програми, яка не допускає помилок, як у випадку з людським фактором;
• щоб отримати кредит, потрібно просто заповнити онлайн-заявку (ніяких посилань або інших документів не потрібно);
• співпраця можлива тільки з громадянами України, які мають постійну посвідку на проживання в країні;
• мікрокредитна компанія надає послуги тільки особам, які досягли повноліття.

Навіть люди з поганою кредитною історією можуть розраховувати на отримання грошей на карту. У цьому випадку сума буде невеликою від 500 грн. Платежі по кредиту можна зробити будь-яким зручним способом. Користувачі, які допустили помилки при заповненні онлайн-анкети, можуть бути занесені в чорний список, тому слід бути обережними при введенні своїх персональних даних.

Що потрібно враховувати при оформленні?


Шанси на позитивну відповідь матимуть особи з позитивною КI (кредитною історією) і якщо у позичальника є додатковий дохід, що необхідно вказати при заповненні анкети. Зверніть увагу, що підтвердження зайнятості не потрібно. Інформація про клієнта МФО перевіряється в БКІ, що виключає можливість шахрайства.

З цим фактом пов'язані і негативні оцінки. Неуважні позичальники, тому, зіткнувшись з відмовою, вони не знають, в чому причина. Також негативна думка виникає у тих, хто вчасно не повертає суму боргу. В цьому випадку вам доведеться значно переплатити. Щоб не зіткнутися з такою ситуацією, заздалегідь вивчіть умови подачі заявки на мікрокредит і порівняйте всі плюси і мінуси.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Особливості онлайн кредитування в Україні: порядок оформлення та документи*
30 травень, 2021, 16:08