Про попередні судимості не знали: у цуманській лікарні прокоментували затримання гінеколога-сутенера

Про попередні судимості не знали: у цуманській лікарні прокоментували затримання гінеколога-сутенера
Лікарю-гінекологу, якого вдруге затримали за сутенерство, Луцький міськрайонний суд обрав міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.

Про це Суспільному розповіла речниця прокуратури області Наталія Мурахевич.

1 червня лікар, який працював на посаді акушера-гінеколога, звільнився за власним бажанням.

У Цуманській районній лікарні, де працював затриманий гінеколог, у відповідь на інформаційний запит Суспільного повідомили, що про попередні судимості гінеколога не знали. Медик Стефанюк В.П. працював у них з 23 квітня. Конкурсу на посаду акушера-гінеколога не проводили.

"Директор лікарні не був попереджений про наявність судимості лікаря", – йдеться у відповіді цуманської лікарні на інформаційний запит.

В медзакладі додали, що за період роботи скарг з боку пацієнтів на Стефанюка В.П. не було. "Виконував обов'язки сумлінно", – кажуть в лікарні.

Зі слів Наталії Мурахевич, прокурори збираються оскаржувати рішення міськрайонного суду про обрання міри запобіжного заходу. Проситимуть змінити лікарю "домашній арешт" на "тримання під варто".

Нагадаємо, 31 травня правоохоронці вдруге затримали лікаря-гінеколога, який продовжував займатися сутенерством. Підозрюваний за організацію зустрічі з жінками просив від 800 до 1,5 тисячі гривень. Чоловік бронював готелі й сауни. З кожного клієнта медик отримував свою частину грошової вигоди – від 300 до 500 гривень.

Вперше діяльність лікаря викрили торік в жовтні. Тоді Василю Стефанюку суд присудив умовний термін з випробуванням на три роки. Його звинувачували у сутенерстві. 53-річний медик визнав свою вину. З жіночої консультації обласного центру, де працював до першого затримання, звільнився.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Брехня. Нетреба нам тут втирати. Любий головний лікар, який переживає за порядок серед лікарів на службі, може задля отримання інформації на своїх підлеглих замовити паперову довідку, і не тільки про судимість, - йому відповідні служби нададуть компроматеріали до третього людського покоління, навіть напишуть довідку чим раніше займався дідусь с бабусею, були вони комуністами чи бендерівцями. Це тільки НЕПУТЯЩИЙ головний лікар небажає нічого знати про своїх підлеглих.
Відповісти
Останні новини
Про попередні судимості не знали: у цуманській лікарні прокоментували затримання гінеколога-сутенера
02 червень, 2021, 12:42