Вітаміни та мікроелементи для збереження жіночого здоров'я*

Вітаміни та мікроелементи для збереження жіночого здоров'я*

Елевіт для збереження жіночого здоров'я


Головну частину вітамінів в організмі ми отримуємо під час їжі, коли приділяється належна увага організму, ведеться здоровий спосіб життя, не має шкідливих звичок, і є правильне харчування. Але чи завжди це саме так? Крім того, за останні десятиліття в складі багатьох овочів і фруктів зменшилася кількість корисних речовин. Термічна обробка продуктів під час приготування їжі також не сприяє збереженню вітамінів і мікроелементів. Не будемо забувати також про сезони, коли мало сонця і може проявитися гіпавітаміноз.

Але найсерйознішими питаннями стають засвоюваність вітамінів організмом, що залежить від травної системи, вагітність і, нарешті, вік і стан здоров'я, а також пов'язані питання з конкретними циклами в житті жінки. Один з них — вагітність, коли організму необхідно допомагати зберігати здоров'я, сили, красу. У складі Елевіт є важливі мікроелементи та вітаміни. Вони дають додатковий заряд для організму під час вагітності.

Елевіт являє собою комплекс, необхідний при плануванні вагітності, в період вагітності та лактації. Дози цих компонентів відповідають дозам, рекомендованим для раціону харчування вагітних і годуючих жінок. Елевіт заповнює потребу в вітамінах та мікроелементах, необхідних для нормального перебігу вагітності.

Вітаміни та мінерали необхідні для правильного розвитку і росту плода, для нормального протікання метаболізму (формування ліпідів, нуклеїнових кислот і протеїнів; синтезу амінокислот, колагену і нейромедіаторів).

Кому знадобляться додатково вітаміни


У зону ризику можливо потрапити:
• куріння та вживання алкоголю.
• під час дієти.
• недотримання режиму дня та харчування час від часу.
• ведення активного спортивного способу життя.
• планування вагітності, а після народження.
• понад 45 років.

Одним з важливих помічників для жінок є Елевіт, що являє собою препарат, який містить 12 основних вітамінів, 4 мінерали та 3 мікроелементи. Кількісний вміст вітамінів і мінералів відповідає дозам, які рекомендовані до застосування в період вагітності та грудного вигодовування.

Нікого не дивує той факт, що під час вагітності жінці потрібно більше продуктів. Буває, що смакові переваги можуть підштовхнути її до поєднання самих неймовірних продуктів, що необхідні для дитини в даний момент.

Отже, вагітним жінкам:
• потрібно на 17-33% більше йоду, вітамінів B6 і B12, цинку;
• в півтора рази більше кальцію;
• вдвічі більше фолієвої кислоти;
• у два рази більше заліза.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.