Як вибрати ролети для зовнішніх вікон*

Як вибрати ролети для зовнішніх вікон*
При виборі рольставнів в першу чергу потрібно визначитися, яку мету переслідує покупка. Сучасний ринок пропонує величезний асортимент ролет від різних виробників, що відрізняються як за ціною, так і за функціональними можливостями, характеристикам. У будь-якому випадку ролети повинні забезпечувати безпеку і комфорт, а також захищати житло від сонця, шуму і пилу.

Критерії вибору ролет


В першу чергу потрібно визначитися з метою. Основна функція конструкції може бути як декоративною, так і захисною. Якщо головне завдання полягає в забезпеченні безпеки, потрібно визначитися з товщиною профілю, використовуваного для виробництва ламелей. Саме від його якості залежать міцність і надійність конструкції в цілому.

Жоден метал не зможе забезпечити захист на 100%. Будь-замок можна зламати і розкрити, на худий кінець - демонтувати або підірвати. В даному випадку це просто питання часу і кваліфікованості зловмисників, а також бездіяльності поліції.

Перед злочинцем дві основні мети:

• зробити все максимально тихо;

• зламати віконниці якомога швидше.

Саме цими моментами потрібно керуватися, вибираючи захисні ролети. Краще віддати перевагу найбільш надійному суцільнометалевому профілю і бажано, щоб конструкція передбачала додаткові ребра жорсткості. Вибирайте профіль, який не гнеться і стійкий на злам. У злочинця не повинно бути можливості зігнути або розрізати конструкцію без спеціального обладнання.

Ті, хто ставить захисні віконниці не тільки на першому, але і на інших поверхах, можуть вибрати менш міцний варіант з поліуретановим профілем. Такі конструкції можуть похвалитися тепло- і звукоізоляцією.

Один з популярних варіантів - ролети з москітною сіткою. Сіточка змотується в короб, а для управління нею використовується окремий механізм. При необхідності можна віддати перевагу антивандальним конструкціям. Такі рольставні виробляються з алюмінієвих профілів зі надміцним наповненням. Ці конструкції характеризуються високою міцністю і стійкістю до впливу зовнішніх факторів.

Захисні ролети від «Лінії Комфорту»


Компанія «Лінія Комфорту» пропонує якісні ролети на вікна за доступними цінами в будь-якому кольорі. Крім того, ролокасети можуть імітувати дерево або метал. Підбирайте відтінок відповідно до дизайну фасаду вашого будинку, а при необхідності ви завжди можете отримати безкоштовну консультацію щодо вибору.

Переваги автоматичного управління:
• можливість точного налаштування необхідного положення ролети;

• управління відразу декількома або кожної рольставні окремо;

• швидке відкриття, незалежно від ваги і розмірів виробу;

• автоматичне керування - кращий варіант для великої кількості віконниць.

Що стосується ручного управління, цей варіант підійде, якщо ви купуєте невеликі рольставні в кількості до 3 штук. З механічних систем найпростішим способом підняти і опустити ролети є пружинний механізм. Для опускання віконниць досить потягнути за ручку, а щоб підняти їх, потрібно просто підштовхнути полотно вгору.

Більш складний по влаштуванню варіант - редуктор. Для управління конструкцією використовується ручка що обертається. Вибір механізму залежить від уподобань клієнта. Додатково компанія «Лінія Комфорту» пропонує установку ролетів на двері, а також автоматики для воріт.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Як вибрати ролети для зовнішніх вікон*
01 червень, 2021, 12:19