Замість пільги на оплату електроенергії лучани отримають гроші

Замість пільги на оплату електроенергії лучани отримають гроші
Мерія закликає лучан терміново здати заяви для отримання щомісячної пільги у грошовій формі з оплати електроенергії - документи необхідно подати до міського департаменту соціальної політики.

Як повідомляє департамент соціальної політики Луцької міської ради, пільги замінять «живими» грошима в зв'язку із прийняттям урядової постанови від 21 грудня 2011 року № 1339 «Про продовження проведення у Волинській області експерименту з надання пільг у грошовій формі з оплати електроенергії».

Заява заповнюється на підставі таких документів: посвідчення, що підтверджує право на пільги, будинкової книжки, ідентифікаційного номеру (власників та членів сім'ї, на яких поширюється пільга - дружини, чоловіка, дітей до 18 років). Кошти будуть зараховуватися пільговикам через державне підприємство зв'язку або на особовий рахунок в банку.

Прийом заяв департаментом соціальної політики проводитиметься за адресами: проспект Волі, 4а; вул. Бенделіані, 7 (філія № 2); вулиця Федорова, 9 (ЖКП № 11); проспект Соборності, 23 (ЖЕК № 8 ЖБК); проспект Соборності, 19Б («МЖК» ЛТД).

Нагадаємо, нарахування пільги у грошовій формі здійснюватиметься щомісячно та перераховуватиметься на особистий рахунок пільговика в банку або виплачуватиметься через підприємства зв'язку (за вибором).

Розміри грошових виплат на надання пільг з оплати електроенергії розроблені в межах норм споживання, затверджених постановою Кабінету Міністрів України № 879 «Про встановлення норм користування житлово-комунальними послугами громадянами, які мають пільги щодо їх оплати», відповідно до діючих тарифів на послуги з оплати електроенергії та кількості членів сім'ї, на яких поширюється пільга.

До слова, після експерименту з оплатою за електроенергію обласна влада має намір запровадити «грошову» компенсацію замість пільг на проїзд у громадському транспорті.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Знову примус чи тихе шахрайство недолугої влади? Та в них уже грошей немає ні на що, крім себе коханих.
Відповісти
Коден місяць будуть тикати по 5,25 грн.,а потім плати банкам комісію за зняття готівки
Відповісти
Останні новини
Замість пільги на оплату електроенергії лучани отримають гроші
14 лютий, 2012, 13:09