У Нововолинську доремонтовують скандальну площу. ФОТО

У Нововолинську доремонтовують скандальну площу. ФОТО
У Нововолинську триває ремонт площі перед пам'ятником воїнам-прикордоникам.

Нині там розкидають і втрамбовують пісок, ламають і вивозять старий асфальт, - пише Нововолинський інформаційний портал.

Журналіст Анатолій Бідзюра зауважив серед працівників двох електромонтажників з дільниці «Міськсвітло» Нововолинського ВУКГ, які тягнули кабелі до світильників. Запитав, чи не розрахувались вони, бува, з роботи і не влаштовувались у ПП «Сантехмонтаж».

«Ні. Надійшла команда. А ми виконуємо!» - відповіли вони.

Така інформація здивувала журналіста. Мовляв, люди, які мають працювати на обслуговуванні зовнішнього міського освітлення, займаються первинним монтажем силових кабелів у сквері «Воїну-прикордоннику - слава!».

«І це в робочий час, та й основну зарплату отримують від комунальної організації, себто від платників податків Нововолинська, гроші від яких надходять у міську касу. А, не дай Боже, травма? Хто відповідатиме та платитиме «лікарняні»?» - пише Бідзюра.

Нагадаємо, у Нововолинську майже два місяці тому через ремонт площі посварилися депутати міськради та мер. Обранці громади стверджували, що 500 тисяч гривень, які спрямували на ремонт площі, потрібно витратити на оновлення дорожнього покриття вулиці Некрасова.

А 31 липня журналістка Наталія Камишникова повідомила, що документацію ремонту площі засекретили. Раніше вона заявила, що її на площі побив директор ПП «МП Сантехмонтаж» Анатолій Коптюк.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Нововолинську доремонтовують скандальну площу. ФОТО
14 серпень, 2013, 08:52