Пошук оптимальної системи охорони приватного будинку для кожного*

Пошук оптимальної системи охорони приватного будинку для кожного*

Охорона приватного будинку


Життя в приватному будинку має безліч плюсів, але вагомим недоліком є ризик стати жертвою пограбування. За статистикою, найпопулярніші об'єкти для крадіжок — приватні дачі та котеджі, куди господарі приїздять час від часу і не живуть постійно. Але навіть якщо Ви постійно проживаєте у приватному будинку, ризик крадіжки цінного майна все одно високий, саме тому вам потрібна охорона приватного будинку.

Щоб вберегтися від матеріальних втрат, потрібно заздалегідь подбати про повноцінну охоронну систему приватного будинку та прилеглої ділянки. Сучасні охоронні компанії пропонують декілька типів охоронних систем. Чим саме вони відрізняються, для яких потреб підійдуть та які мають переваги — читайте далі.

Типи охоронних систем


Для захисту приватного будинку від злодіїв, можна придбати як готовий комплект сигналізації, так і окремі датчики для виконання конкретних завдань. Класичні системи сигналізації поділяють на 3 основних види:

• автономні;
• пультові;
• електронні системи, GSM сигналізації з автоматичним сигналом.

Автономні сигналізації


Системи охорони цього типу сигналізують, коли на об'єкт потрапляє стороння особа. Сигналом може бути як голосний звук, наприклад сирена, так і світові сигнали. Бувають охоронні системи що поєднують звукові сигнали зі світловими в один комплекс.
Кому підійде? Такий варіант охоронної системи розрахований на об'єкти, де присутні сторожі або працівники служби безпеки. При ввімкненні сигналізації автономного типу, співробітники повинні вжити відповідних заходів.

Переваги: можливість встановлення на об'єктах, де відсутній мобільний зв'язок та інтернет з'єднання. Такі охоронні пристрої не потребують вкладення коштів на оплату абонентських послуг. Звукові та світлові сигнали впливають на психіку потенційного злочинця, запобігаючи незаконним діям.

Пультова охорона


Принцип дії доволі простий: датчик фіксує несанкціоноване проникнення на об'єкт і передає сигнал на пульт охорони.
Кому підійде? Пультова охорона — універсальний метод захисту приватного будинку від проникнення шахраїв. Підходить і для дачних будинків, які відвідуєте час від часу, і для приватного будинку, де мешкаєте постійно.

Переваги: можливість відправляти на пульт сигнали про виникнення пожежі, появу диму, розрив каналізаційних труб чи витік газу.

Електронні системи та GSM сигналізації з автоматичним сигналом
Інноваційна система охорони приватного будинку, що надсилає сповіщення через GSM-канал мобільного оператора або працює через мобільний додаток. Така сигналізація являє собою систему з датчиків і центральної панелі, за допомогою якої відбувається налаштування й управління.

Кому підійде? Може розміщуватися як в приватному будинку, на дачі, в котеджі, так і використовуватися для охорони квартир.
Переваги: завдяки широкому функціоналу, електронні системи — це універсальний та зручний варіант охорони нерухомого майна.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Пошук оптимальної системи охорони приватного будинку для кожного*
03 червень, 2021, 11:01