Установка пластикових вікон для будь-якого будинку*

Установка пластикових вікон для будь-якого будинку*

Пластикові вікна від виробника


Одна із невід'ємних частин сучасного ремонту в Україні — це встановлення пластикових вікон. Гарні властивості під час експлуатації, простий монтаж, термоізоляція і звукоізоляція — ось неповний перелік плюсів, що забезпечує сучасна віконна конструкція.
За останні 5 років ціна виготовлення пластикового вікна також знизилися, тому придбати та встановити такі конструкції можна за доступною, а не захмарною ціною, як це було раніше.

Плюси пластикових вікон


Серед основних плюсів пластикових вікон споживачі та майстри виділяють:
• Високий рівень термоізоляції та звукоізоляції.
• Великий вибір розмірів, кольорів та типів конструкції. Сучасні пластикові вікна можуть бути оснащені 1, 2, 3-ма або навіть 4-ма склопакетами, та бути виготовлені не тільки в стандартному розмірі. Для виготовлення пластикового вікна на замовлення під особливі розміри чи форму тепер не доводиться довго чекати. Навіть найскладніші конструкції виробники виготовляють за 2 тижні. Колір рами також можна обрати будь-який: від класичного білого до кольору натурального дерева чи каміння.
• Безпечність. Полівінілхлорид, з якого виготовляють ПВХ конструкції, безпечний для людини, не виділяє в атмосферу токсичних речовин.
• Простий догляд. Вам не потрібно буде витрачати багато часу на догляд за пластиковим вікном, адже матеріали легко миються, не вигоряють на сонці, не потребують нанесення фарби, лаку тощо.
• Довгий строк службі. ПВХ вікна, завдяки використаним матеріалам, зберігають свої експлуатаційні характеристики протягом мінімум 20-30 років.
• Низька ціна. Як вже зазначалося, за останні роки технологія виготовлення ПВХ конструкцій значно подешевшала,і будь яка середньостатистична українська родина може дозволити собі встановлення пластикових вікон.

Мінуси пластикових вікон


Як і будь-який побутовий предмет, пластикове вікно має деякі недоліки, про які Ви повинні знати перед покупкою. До головних недоліків належать:

• Встановлюються тільки професійними майстрами. Звичайно, якщо Ви вирішили встановити пластикове вікно самостійно — ніхто не може Вам цього заборонити. Але будьте готові, що строк експлуатації ПВХ конструкції скоротиться, можлива втрата герметичності конструкції. Майстри, що мають досвід у встановленні пластикових вікон, знають безліч деталей та хитрощів монтажу. Тому краще зверніться до профі;
• ПВХ вікна не підходять для встановлення у будівлях, де відсутні примусові вентиляції. Це пов'язано із повною герметичність зачиненого вікна. Відверто кажучи, встановити пластикове вікно у такій будівлі можна, але провітрювати приміщення та залишати вікно відкритим Вам доведеться значно частіше.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Установка пластикових вікон для будь-якого будинку*
05 червень, 2021, 17:30