Коли варто купити автоклав вогневого типу*

Автоклав - дуже корисна річ в будь-якому будинку, де люблять і цінують консервовані страви. З його допомогою консервовані гриби, м'ясні та овочеві страви, варення, абсолютно все стає безпечним і смачним. Принцип автоклава - термічна обробка на найбільш високих градусах кипіння. Досягти такого ефекту при варінні і смаженні неможливо. У цій статті ми розповімо, чому варто купити автоклав для домашнього консервування вогневого типу, і чому частіше все-таки радять електричні моделі.

Переваги електричних автоклавів


Розібратися в цьому легше від противного. Звичайно, технологічно електро автоклави сучасніше. Також вони зручніші у використанні. Досить підключити пристрій до розетки, поставивши його десь в кутку кімнати, і можна починати обробку страв. З вогневим автоклавом не так. Його треба піднімати, ставити на конфорку газової плити, нагрівати на відкритому джерелі вогню. Дуже важливо заздалегідь заміряти відстань між витяжкою і плитою, інакше об'ємний автоклав може там просто не поміститися. Все це вказує на користь електро автоклава.

В яких випадках підійде вогневий автоклав?


Ціна автоклава для домашнього консервування вогневого типу менше, тому багатьом з нас хотілося б заощадити на цьому показнику. Це можливо не завжди, але ми розповімо, в яких випадках віддати перевагу вогневої моделі все-таки припустимо.


Перший варіант - ви заздалегідь знаєте, що відстань між плитою і витяжкою велика, а витрачати зайві гроші не хочеться. Це привід купити вогневий автоклав для домашнього консервування.

Другий варіант - у вас кілька плит, або на плиті багато конфорок, і вам не шкода буде виділити одну під автоклав. Це теж "розв'язує вам руки", і дає можливість заощадити.

Звичайно, бажано, щоб з вогневим автоклавом працював чоловік. Йому буде простіше піднімати цей об'ємний пристрій, щоб поставити агрегат на плиту. Якщо чоловік в родині досить часто буває вдома, і може брати активну участь в домашньому господарстві, то вогневий автоклав підійде найкраще.

Різні моделі вогневих автоклавів, як і електричні моделі, ви знайдете в українському інтернет-магазині Cropper. Тут також продають сепаратори, навісне обладнання на трактори та мотоблоки, доїльні апарати, інкубатори автоматичні і ручні, а також іншу сільськогосподарську техніку, пристрої для дому та саду.

Посилки зі складу магазину Кроппер перевозять Новою Поштою по всій Україні. Забрати посилку, яку ви раніше замовили, можна самовивозом - в найближчому відділенні Нової Пошти, або ж за допомогою кур'єра. Правда, кур'єрська доставка передбачає додаткову плату.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.