Вулицями Луцька курсуватимуть ще два нових тролейбуси. ФОТО

Вулицями Луцька курсуватимуть ще два нових тролейбуси. ФОТО
У Луцьку сьогодні, 9 червня, ДП “Автоскладальний завод №1” ПАТ “Автомобільна компанія “Богдан Моторс” передав місту два нових, сучасних та комфортабельних тролейбуси.

Акти прийому-передачі транспорту підписали Луцький міський голова Ігор Поліщук та директор автозаводу Дмитро Писаний, - йдеться на сайті Луцькради.

Відтепер містом курсуватимуть вже 12 із 29-ти низькопідлогових дванадцятиметрових тролейбусів, закуплених за кредитні кошти від Європейського інвестиційного банку. Цей транспорт обладнано комфортними м’якими сидіннями, кондиціонерами салону та водія, USB портами для зарядки мобільних пристроїв, точками доступу Wi-fi. Завдяки пандусам та низькій підлозі тролейбуси забезпечать легкий доступ людям похилого віку, людям з інвалідністю та пасажирам з дитячими візочками.

“Ми отримали уже 12 тролейбусів. Ще 17 - очікуємо у найближчі місяці. Це серйозна інвестиція у транспортну галузь Луцька. Бачимо, що автобуси Богдан та Еталон, які працюють на міських маршрутках, уже перебувають на межі своєї експлуатації. Вони - не екологічні. Ми послідовно працюємо над виконанням програми “Луцьк без маршруток”. Стимулюємо перевізників купувати нові і екологічніші автобуси. Уже кілька таких курсують вулицями Луцька. У наших планах - окремі автобусні маршрути замінити тролейбусними. Важливо працювати над покращенням транспортної сфери міста, збільшувати кількість екологічного транспорту, аби лучанам було комфортно ними користуватися”, - розповів Ігор Поліщук.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Вулицями Луцька курсуватимуть ще два нових тролейбуси. ФОТО
10 червень, 2021, 13:20