ShellNail – якісні інструменти для дизайну нігтів в Україні*

ShellNail – якісні інструменти для дизайну нігтів в Україні*

Помічники майстра манікюру – які інструменти потрібні для нейл-арту?


Красиві доглянуті ручки – предмет гордості для будь-якої жінки. Якісний обрізний або апаратний манікюр дозволяє привести нігтики у порядок. У цьому майстру допомагають безліч інструментів: пилки, кусачки, ножиці. Однак не можна забувати й про дизайн: красиві малюнки, візерунки зі стразів, стильні прикраси – все це є частиною цілого манікюрного мистецтва під назвою нейл-арт.

Щоб створювати справжні шедеври на нігтях, майстру необхідний арсенал якісних інструментів. Купити їх ви можете за посиланням https://shellnail.com.ua/instrumenty-i-vspomogatelnye-materialy/ - у каталозі інтернет-магазину «ShellNail» представлений великий асортимент інструментів для дизайну нігтів та допоміжних матеріалів. Визначимося з базовими предметами, які необхідні для нейл-арту.

Пензлі


Для отримання різних ефектів необхідні різні пензлики, які часто продаються в наборах. Для професійного нейл-арту найкраще купити набір з якомога більшою кількістю пензлів. Якщо ж ви займаєтеся манікюром для себе цей арсенал можна скоротити до п'яти базових пензликів:

• Стриппер – це тонкий довгий пензлик, що дозволяє промальовувати складні деталізовані елементи та геометричні візерунки;
• Тонкий пензлик – короткий тонкий пензлик допоможе намалювати найдрібніші деталі;
• Плоский скошений пензлик – використовується для повного покриття нігтьової пластини або малювання великих малюнків;
• Плоский пензлик – застосовується для ґрунтовки нігтьової пластини, а також нанесення блискіток, пудри тощо;
• Віяловий пензель – за допомогою такого інструменту створюються абстрактні малюнки та різний пейзажний розпис.

Дотс


Дотси або доттери вважаються своєрідними кистями майстра нейл-арту, хоча за фактом вони ними не є. Даний інструмент являє собою ручку з металевою кулькою на наконечнику. З його допомогою можна ставити акуратні точки та промальовувати невеликі деталі складних зображень.

Апельсинова паличка


Це універсальний інструмент для манікюру та дизайну нігтів. З її допомогою не тільки відсувають кутикулу, але й створюють різні ефекти, наприклад, марблінг – дизайн з «прожилками» під мармур.

Магніти для гель-лаку


У металізованих гель-лаках є спеціальний шиммер, який за допомогою різноманітних магнітів набуває красивий візерунок. Різні магніти дозволяють створювати красиві візуальні ефекти.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.