Ігор Поліщук шукає роботу для лучанки з кришталевою хворобою

Ігор Поліщук шукає роботу для лучанки з кришталевою хворобою
10 червня під час особистого прийому громадян міський голова Луцька Ігор Поліщук зустрівся та вислухав проблеми лучанки – Оксани Капишевської, яка має рідкісну вроджену генетичну хворобу - недосконалий остеогенез (або хвороба крихких кісток).

Про це мер міста повідомив у дописі на своїй сторінці у Facebook.

Жінка звернулася з проханням до голови щодо встановлення пандуса та ремонту фасаду у будинку на Ковельській 5, де вона проживає. А також просила Ігоря Поліщука допомоги у пошуку роботи в онлайн режимі.

Пані Оксана має досвід роботи консультантом в інтернет-магазині, а також надає юридичні послуги людям з інвалідністю, бо має відповідну освіту.

«Впевнений, що серед моїх друзів та підписників в FB чимало небайдужих людей, які є власниками інтернет-магазинів або мають відношення до їх діяльності, - каже Ігор Поліщук. - Прошу за можливості допомогти Оксані з пошуком роботи та працевлаштуванням. Для цього напишіть мені у приватні повідомлення для подальшої координації».

А щодо житлових питань Оксани Капишевської, то міський голова дав доручення директору департаменту ЖКГ Миколі Осіюку їх вирішити.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.