Що таке еквайринг і кому він може знадобитись*

Що таке еквайринг і кому він може знадобитись*
Еквайринг (acquiring.obmenka.ua) — це можливість для торгового підприємства приймати безготівкову оплату товарів і послуг пластиковими картами. На 2021 рік термін “еквайринг” також включає можливість приймати оплату за послуги або товари за допомогою платіжних терміналів.
Серед найпопулярніших в Україні сервісів, що пропонують еквайринг - acquiring.obmenka.ua. Скориставшись цією послугою, будь-яке підприємство може приєднати свій сайт до системи прийняття платежів.

Які переваги надає послуга еквайрингу?


Якщо Ви володієте інтернет-магазином або будь-яким іншим бізнесом, де в пригоді може стати отримання оплати від клієнтів картками — Вам необхідно звернути увагу на еквайринг, тому що у сучасному світі — це вже необхідність.

Які можливості надає еквайринг:
• оплата картками різних банків;
• оплата за допомогою сервісів Webmoney, Qiwi, Приват24, Яндекс.Гроші тощо;
• можливість конвертації в криптовалюти;
• співпрацю з фізичними та юридичними особами;
• простота інтеграції системи до будь-якого сайту;
• конвертація між балансами кас;
• цілодобова підтримка по різним каналам зв'язку - телеграм, вайбер, за номером гарячої лінії.

Скориставшись інтеграцією системи, ви отримаєте апаратно-програмний комплекс інструментів, призначених для обробки операцій платіжних інтернет-систем. Система виконує такі функції:
• обслуговує покупців, позбавляючи від незручностей і труднощів, пов'язаних з традиційним способом оплати;
• формує високу платіжно-пропускну здатність і оперативне надходження грошей на баланс продавця;
• забезпечує одночасний доступ більш ніж до 50 платіжним системам;
• крім національної валюти (гривні), працює ще в двох валютних зонах (долар, євро), дозволяючи платити за вигідним курсом і заощадити на конвертації.

Для чого еквайринг підприємству


В сучасному світі для ведення успішного бізнесу все більше потрібний широкий функціонал і залучення новітніх технологій. Компанія, яка приймає для оплати товарів і послуг банківські карти, виглядає в очах клієнтів престижніше і надійніше, а альтернативний спосіб розрахунку забезпечує додаткову зручність, що позитивно впливає на імідж компанії.

Еквайринг також збільшує число потенційних покупців — сьогодні багато хто відмовляється від шопінгу, коли дізнаються, що до оплати приймають тільки готівку. А при можливості безготівкового розрахунку покупці і користувачі різних послуг частіше витрачають більше коштів.

Торговій організації еквайринг забезпечує економію коштів внаслідок відсутності необхідності інкасації готівки і повністю виключає ризик прийняття фальшивих купюр. Банки, у свою чергу, надають партнерам різні пільги: дисконтні програми, знижки на банківські послуги, а також проводять безкоштовне навчання співробітників компанії.

Підбиваючи підсумки, слід зазначити, що еквайринг вигідний не тільки покупцям і компаніям. Банки ж отримують нові можливості для розширення своєї діяльності за рахунок додаткових грошових коштів і збільшення числа постійних клієнтів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.