Кристал годинник - особливості носіння*

Кристал годинник - особливості носіння*

Чим елітні годинники відрізняються від звичайних?


Елітні, дорогі речі — це запорука статусності, яка безмовно повідомляє оточуючим про те, яку людину вони бачать перед собою. До статусних речей належать такі аксесуари як дорогі гаманці, ремені, сонячні окуляри та багато інших речей. За статистикою, при знайомстві 86% людей звертають увагу саме на годинник на руці співрозмовника. Важко не погодитись, що саме цей аксесуар багато чого може “розповісти” про свого господаря.

З іншого боку, багато громадян вважають, що замінити дорогий оригінальний годинник копією — чудова ідея, тому що копії майже не відрізняються від оригіналу. Але це оманлива думка, і в даній статі Ви дізнаєтеся, чим саме відрізняються елітні кристал годинники від мас-маркет продуктів і чому дійсно виправдовують свою ціну.

Міжнародна гарантія


Коли ви купуєте годинник дорогого бренду, відомого у світі, разом із ним Ви отримуєте міжнародну гарантію. Вона покриває всі витрати в разі якихось дефектів, пошкоджень і інших проблем з аксесуаром, що можуть виникнути за час користування годинником.

Залежно від бренду, міжнародна гарантія діє від 2-х до 5-ти років. В Україні таку гарантію надають, наприклад, Німецькі, Японські та Швейцарські часові бренди, серед яких TAG Heuer, Omega, Seiko, A. Lange & Söhne. Слід зазначити, що купувати ці елітні марки годинників слід в магазинах, що представляють бренд на законних умовах, наприклад таких як Crystal Group Ukraine.

Ексклюзивність


Кожна людина — це унікальна особистість з власними неповторними рисами характеру. Звичайно, кожному хочеться мати щось неповторне та ексклюзивне у своєму гардеробі. Часто, це може бути ексклюзивний наручний годинник. Покупка елітної моделі дозволить успішній людині придбати аксесуар, яким володіють одиниці людей на планеті. Тож якщо Ви дійсно прагнете володіти чимось неповторним, елітний годинник — безпрограшний варіант.

Особливості механізму і матеріалів


Як і будь-який інший складний виріб, наручний годинник збирають із безлічі деталей. У масовому сегменті використовуються досить стандартні елементи. Недорогі моделі годинників виготовляють із базових механізмів, вироблених конвеєрним способом, комплектують ремінцями зі шкірозамінника або недорогої шкіри. Як правило, такі годинник випускають у шаблонному корпусі.

В елітних годинниках процес виготовлення та збірки зовсім інший. Компанії виготовляють механізм самостійно (в такому випадку вони мають право називатися мануфактурами), або беруть базовий механізм ETA швейцарської корпорації Swatch Group, і значно допрацьовують його, вносячи складні функціональні зміни. Збірка кожної моделі проводиться майстром вручну, що безпосередньо впливає на вартість. Такі особливі годинники відомих світових брендів в України можна купити далеко не повсюду. Є декілька професійних магазинів, де можна знайти елітні брендові годинники, наприклад, на сайті crystalgroup.ua.

Форми корпусу елітних годинників розробляються кращими дизайнерами, і можуть використовуватися тільки в одній серії, а в якості матеріалу при виробництві може бути застосований особливий запатентований сплав. Навіть така, на перший погляд дрібниця як циферблат, в елітному годиннику виготовляється вручну з використанням секретних технологій. Ремінці виробляють на замовлення зі шкіри вищої якості з унікальною текстурою.

Пам’ятний аксесуар


Не слід забувати, що ексклюзивні хронографи можуть бути відмінним пам'ятним подарунком. Подарований елітний годинник не буде лежати на полиці. Знаходячись на руці і виконуючи свої основні функції, цей аксесуар буде нагадувати про того, хто його подарував. Плюс годинник елітної серії — ідеальний подарунок як для чоловіка, так і для жінки. Привід подарувати дорогий годинник — презент до важливих дат, ювілеїв та інших особливих дат у житті. Наприклад, Ви можете зробити подарунок синові, що вступив до інституту, проявивши власні вміння та знання або подарувати елітний годинник донечці на повноліття.

На завершення


З огляду на все вищенаведене, важко не погодитись: елітний наручний годинник — це не дорога дрібничка або іграшка, а дійсно виправдане вкладення коштів. Звернути увагу також слід на те, де саме ви купуєте або обираєте елітний годинник. На жаль, не всі світові бренди мають офіційні магазини в Україні, тому існує ризик потрапити на шахраїв та купити підробку. Щоб цього не сталося, Ви можете звернутися до сертифікованих офіційних представників брендів, таких як Кристалл Групп, що пропонують 100% оригінальні моделі та надають офіційні гарантії.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.