Нова та неймовірна Kia Sportage в будь-якій комплектації*

Нова та неймовірна  Kia Sportage в будь-якій комплектації*

Що відомо про нову Kia Sportage 2021


Кроссовер для міста Кіаспортейдж - на перший погляд гарний коник, але в попередній моделі когось не влаштовував інтер'єр салону, хтось поскаржився на незручність передніх сидінь, хтось відверто сварився на малу кількість опцій, комусь не сподобався кут оглядовості, а хтось взагалі скаржився, що простору над головою у заднього пасажира замало. Шанувальникам бренду залишилось тільки надіятись на те, що компанія прислухається до усіх зауважень та скарг, не забуваючи при цьому щось таки зробити з підвіскою, до якої теж були питання.

Декілька діб назад корейська компанія продемонструвала фото нового кросоверу Kia Sportage 2021. Наразі на ютубі вже з'явився промо-ролик, що дозволить ознайомитися із запланованою новинкою авторинку. Ціни на нову автівку розробник обіцяє оприлюднити найближчим часом. Зазвичай, в України тест драйв Кіа та інших марок пропонують великі автоцентри, такі як Автоцентр на Столичному тощо.

Дизайн Kia Sportage 2021


Відмінна риса - в ролику продемонстрували автівку чорного кольору, що сприймається зовсім інакше, ніж всім відомий білий рекламний прототип. Слід відзначити розумний рекламний хід виробника, адже чорний колір має більше прихильників, та ще й решітка радіатора, що має величенькі розміри, на чорному фоні кузова сприймається не так падає у очі.

Фари-світлодіоди з ходовими денними ліхтарями мають таку саму форму, як і у попередніх моделей. Складається враження, що виглядають вони більш гармонійно, тому що відсвіти на решітці радіатору і кузові ідеально підкреслюють один одного. Фанати марки також відзначили відмінність дисків у реального авто та рекламних фото. Є припущення, що на рекламному зображенні сфотографований один із доступних варіантів.

Всередині заплановані два екрани з дисплеями по 10-дюймів та 25-дюймів. Один - інформаційно-розважальний, інший - для панелі приладів. Поєднання фізичних звичайних кнопок з сенсорними девайсами - тепер так має виглядати панель клімат-контролю. Центральна консоль має глянцеву чорну поверхню з шкіряними елементами - в цілому, виглядає доволі стильно. Там же залишається перемикач автоматичної коробки и диск вибору режиму руху.

Адаптованість до українських умов


Для України Sportage в першу чергу примітний тим, що має поліпшену шумоізоляцію і більш міцний кузов. Для виготовлення Kia підвищила частку високоміцних сталей до 50%, в порівнянні з попередніми 18%. Багато деталей виготовляється з використанням технології гарячої штамповки, а довжина усіх клейових приєднань наразі становить 103 м.

Завдяки зазначеним характеристикам, кузов збільшив власну жорсткість на 40%, тож нова Кіа перемогла старенький Фольксваген Тігуан. Аеродинаміка знизилась до коефіцієнта з показником 0,33. Дах, підлога бічні, задні і передні стійки оснащені посиленою шумоізоляцією. Кліренс оптимальний до українських умов - 182 мм, також було адаптовано кути в'їзду і з'їзду: нині вони 17,5 і 24,6.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Нова та неймовірна Kia Sportage в будь-якій комплектації*
13 червень, 2021, 11:58