Замовлення транспортних та логістичних послуг в Україні*

Замовлення транспортних та логістичних послуг в Україні*

Транспортні та логістичні послуги


«Друге народження» логістика України переживає зараз, завдяки глобалізації процесів у сфері транспортних зв'язків, розвитку інтернет-торгівлі і створення маркетингових мереж. Початок XXI століття був ознаменований зміною цінової конкуренції на конкуренцію якісну, що спирається на ефективності виробництва і на логістиці перевезень вантажів з www.mitridat.odessa.ua.

Що таке логістика?


У сучасній економіці логістичні послуги застосовуються в найрізноманітніших сферах діяльності, від державного сектора і міського господарства до торгової і транспортної інфраструктури. У широкому сенсі під логістикою заведено розуміти гармонізацію всіх процесів, як внутрішньофірмових, так і комерційних. Логістика перевезень вантажів, як основа гармонізації виробничих процесів, забезпечує найвищу якість і цінові переваги транспортування.
Транспортна логістика являє собою процес переміщення необхідних вантажів по оптимальному маршруту в зазначені терміни і в умовах мінімальної вартості. Саме логістика перевезень вантажів займає одне з ключових місць у формуванні кінцевої ціни послуги або товару.

Суть транспортних логістичних послуг


Професійна логістика дозволяє знизити собівартість продукції приблизно на третину. Варто відзначити, що саме завдяки розумній логістиці перевезень, вартість транспортування вантажу може бути нижче приблизно на 80%.

Транспортні послуги у сфері транспортування вантажів включають три основних елементи:
• Процес підготовки та організація оптимального доставлення вантажів від місця їх зберігання до місця безпосереднього споживання товару або послуги;
• Повний контроль над процесом транспортування і всіма операціями, що виникають в процесі перевезення. Професійний логістичний контроль в сучасних транспортних компаніях здійснюється за допомогою сучасних систем інформатизації та телекомунікації;
• Огляд і аналіз ринку в пошуках оптимального маршруту доставлення в кожному конкретному випадку.
Логістика перевезень вантажів покликана вирішувати ряд конкретних завдань:
• Вибір оптимального виду або видів транспорту для здійснення перевезення;
• Вибір конкретного типу транспорту;
• Планування процесу транспортування вантажу, його пакування;
• Визначення та розрахунок оптимального маршруту доставлення.

Саме правильна послідовність технологічних процесів дозволяє досягти максимальної економічної вигоди від перевезень. Саме цей процес вважається професійною логістикою.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.