Яку купити бітумну черепицю? ТОП 3 колекції*

Завдяки своїм властивостям м'яка бітумна черепиця завоювала багато шанувальників. Безшумність є основним козирем перед металочерепицею, іншим популярним покриттям даху. Завдяки гнучкості черепиця бітумна ідеально підійде для складних дахів через низький відхід матеріалу. Також у бітумної черепиці велике розмаїття кольорів і відтінків, а так само форм, нарізок, дозволяють реалізувати найсміливіші бажання, бачення, тренди. Ознайомитися з моделями і дізнатися яка ціна на бітумну черепицю https://roofex.com.ua/catalog/krovlya/bitumnaya-cherepica можна в інтернет магазині Руфекс. На підставі досвіду роботи і великої вибірки замовлень, можна виділити кращу бітумну черепицю для покрівлі.

Бітумна черепиця Катепал: колекція Katepal Rocky.




Катепал відрізняється високою якістю продукції і виробляється тільки в Фінляндії та тільки з SBS-модифікованого бітуму. За останні 30 років в Україні матеріали Катепал стали ім'ям прозивним в своєму сегменті для всієї гнучкої черепиці. Бітумна черепиця це Katepal. В асортименті немає економ або бюджетних продуктів. Вся гнучка черепиця Katepal має однаково високу якість і однакову гарантію 20 років.

Колекція Катепал Роккі найпопулярніша в асортименті. Katepal rocky має оригінальну форму нарізки і величезний вибір кольорів. Палітра налічує 14 кольорів

Якщо ви зупинили свій вибір на м'якій покрівлі і вирішили купити бітумну черепицю Katepal, зверніть увагу на інші популярні колекції: Katrilli, Jazzy, Ambient.

Гнучка черепиця IKO: колекція IKO Cambridge.




Компанія IKO є лідером у виробництві бітумної черепиці в Північній Америці і Європі. Цикл виробництва м'якої черепиці стартує з видобутку корисних копалин для виробництва черепиці (нафта, базальт). Завдяки замкнутому циклу виробництва є повний контроль всіх етапів, що дозволяє знизити витрати і домогтися високої якості продукції.

Беззаперечним хітом в асортименті - є двошарова ламінована черепиця IKO Cambridge Xpress. Ця колекція лідирує в кількості проданих квадратних метрів серед імпортної двошарової черепиці в Україні. «Довічна» платинова гарантія, форма нагадує старовинну дерев'яну дранку і 8 доступних кольорів точно не залишать Вас байдужими.

Інші популярні моделі: IKO Superglass Hex, IKO Superglas-3TAB, IKO Armourglass PLUS.

Гнучка бітумна черепиця Шинглас: колекція Ранчо.




Бітумна черепиця Техноніколь, безумовно, найбільш продавана черепиця в Україні. На гнучку черепицю Шинглас (Техноніколь) припадає близько 50% імпорту в Україну. Що ж робить цей бренд таким популярним? Все тримається на трьох китах:

• асортимент (17 колекцій, 9 форм нарізки, близько 80 кольорів)
• доступна ціна (від преміальних колекцій до бюджетних)
• непогану якість виробленої черепиці.

Окремо в асортименті варто виділити колекцію Шинглас Ранчо. Найдоступніша двошарова черепиця в співвідношенні ціна - якість. 30 років гарантії виробника.

В офісі компанії Руфекс ви зможете докладніше дізнатися про особливості бітумної черепиці та різницю між моделями, подивитися на зразки наживо, отримати професійну консультацію і допомогу у виборі. Крім того на покрівельний матеріал бітумна черепиця, ціна в Харкові приємно здивує знижкою. В інтернет магазині roofex.com.ua ви зможете купити супутні матеріали: аксесуари для бітумної черепиці, гідробар'єр, водостічні системи, теплоізоляцію, паробар'єр, софіти і багато інше.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Яку купити бітумну черепицю? ТОП 3 колекції*
16 червень, 2021, 08:56