Кращі синтезатори від ColorSound*

Кращі синтезатори від ColorSound*
Синтезатор - музичний інструмент, що перетворює електричні сигнали в звуки. Це відмінний вибір для професійної та аматорської гри. Рішення підійде дітям і дорослим. Якщо ви хочете купити синтезатор, але не знаєте, на що звертати увагу, запрошуємо до прочитання огляду. Основні параметри - характеристики, бренд, ціна.

Особливості інструменту

Перший синтезатор з'явився трохи більше 100 років тому з подачі Льва Термена. Принцип роботи був аналогічний принципу використання сучасного інструменту, але розміри синтезаторів виходили величезними. Ще в 60-х роках системи мали вигляд великих шаф з наборами кнопок і проводів. Через 20 років синтезатор став схожий на окрему клавіатуру. Сучасні моделі можуть мати вигляд маленької мікросхеми.

Купити синтезатор в Києві можна будь-який з двох категорій:

- професійна;
- аматорська.

Професійні установки досить складні, йдуть з широким переліком регулювань, функцій. Грати на них складно, доведеться пройти відповідне навчання. Аматорські інструменти відтворюють звуки рояля, труби, скрипки, барабанної установки, пр. Вони прості в управлінні, можуть використовуватися заради гри і просто розваги. Природно, вартість аматорських інструментів буде помітно нижчою за ціну професійних установок.

Типи клавіш

Основна робоча частина будь-якого синтезатора - клавіатура. Вона визначає звучання інструменту, рівень виконання музичних творів. При виборі моделі дивіться на число клавіш, їх розміри, якість механіки. Вважається, що розмір клавіш повинен відповідати клавіатурі фортепіано.У більшості моделей напівпрофесійної категорії повнорозмірні клавіші набагато коротше, збігаються з фортепіанними хіба що по ширині.

В аматорських синтезаторах клавіатура зазвичай малорозмірна, компактна. Грати на ній зручно, але для серйозної підготовки, навчання потрібно буде пошукати інший варіант.

У плані чутливості до торкання клавіші діляться на пасивні і активні. Активна клавіатура визначає звучання приблизно так само, як в інструменті з живим звуком. Гучність, сила будуть залежати від інтенсивності натискання. Пасивна клавіатура на силу натискань ніяк не впливає. У деяких професійних моделях можна відключати чутливість до торкань.

Число клавіш

Для новачків оптимальним вибором будуть п'ятиоктавний моделі на 61 клавіші - на них зручно грати обома руками. У концертних моделях клавіш зазвичай 88 або 76. Звучання буде багатим, яскравим. Можливості для імітації різні. Через велику вагу, значних розмірів транспортування може представляти певні складнощі

Поліфонічне звучання

Поліфонія визначає кількість звуків, які синтезатор здатний відтворювати одночасно. Для виконання мелодії одним пальцем вистачить монофонія, для акордів з трьох нот - трехголосних синтезаторів. Більшість моделей налаштовані на відтворення 32 звуків, зустрічаються простіші на 16 і складні на 64. Чим більше звуків одночасно може програватися, тим вищою буде якість мелодії.

Пам'ять

Дуже важлива характеристика синтезатора. Мова про пам'ять, яка застосовується для зберігання зразків звуків - або семплів.Цей параметр визначає зручність застосування інструменту для композиторів, фахівців по запису аранжувань. Якщо ви не плануєте робити записи, то переплачувати за великий обсяг пам'яті просто немає сенсу.

Цікавлять вигідні умови в Києві і Україні?

Купити синтезатор в Україні з доставкою за вигідними цінами пропонує компанія ColorSound. У продажу представлені моделі аматорської та професійної категорій. Зупиняйтеся на звичайному синтезаторі для вирішення простих завдань або поліфонічної системі, яка підійде для виконання складних композицій. Умови співпраці чесні і прозорі, ціни вигідні. Менеджери завжди на зв'язку і допоможуть вам зробити правильний вибір. Все обладнання йде з гарантією.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не думав що з мінімальним бюджетом можна купити щось хороше. Дякую!
Відповісти
Спасибо за полезности! Очень интересно было!
Відповісти