Керамічна плитка під дерево - купили якісну плитку для ванної кімнати*

Керамічна плитка під дерево - купили якісну плитку для ванної кімнати*

Керамічна плитка під дерево в ванній — за і проти


Дерево — це природний матеріал, що люди використовують для власного побуту з давніх часів. Наразі, використання натурального дерева в оздобленні інтер'єрів — це модний тренд, адже дерево і виглядає автентично, і повністю відповідає всім вимогам еко. Звичайно, через властивість поглинати вологу, деревина — не кращий вибір для оздоблення ванної кімнати. Чудовою альтернативою може стати керамічна плитка під дерево, що повністю повторює усі візерунки та на вигляд практично не відрізняється від традиційних дерев'яних дощок. Які ж є плюси та мінуси використання плитки у ванній кімнаті?

Плюси і мінуси плитки під дерево в ванній


Серед головних плюсів керамічної плитки під деревом — це благородний вигляд, який, як і інші природні матеріали в оздобленні, ніколи не вийде з моди. Обираючи керамічну плитку для ванної з імітацією дерева, можете бути впевнені, що вона не один рік буде дивувати гостей як щось новомодне та незвичайне. З іншого боку, такий дизайн ванної кімнати не виглядає занадто помпезно чи фешенебельно, навпаки — імітація дерева надає затишку, робить приміщення теплим і домашнім.


Довговічність — також великий плюс керамічної плитки. Кераміка міцна, надійна, зносостійка, навіть найдорожчі породи деревини не мають таких властивостей. Тут слід згадати також легкий догляд за керамічною плиткою: мильні розчини та звичайна вода — ось і все, що потрібно для повноцінного прибирання. На крайній випадок, Ви завжди зможете використати “важку артилерію” — кахель не боїться агресивних хімічних засобів.

Керамічна плитка з імітацією деревного візерунка не боїться всього того, чого боїться натуральне дерево — жучків, плісняви та інших грибкових культур. Тож слід зауважити, що даний матеріал є більш гігієнічним, особливо для ванної кімнати. Як вже зазначалось, кераміка не поглинає вологи, тому не піддається впливу гарячої пари і перепадів температур.


Доступна ціна. В порівнянні з будь-якими дерев'яними панелями, кераміка легше і дешевше монтується. Так само вартість самого матеріалу буду значно нижчою, ніж аналогічних дерев'яних матеріалів.

Серед основних мінусів керамічної плитки під дерево чи з іншими візерунками відмічають холодну поверхню, що особливо критично щодо підлогового покриття. На щастя, цю проблему легко усунути за допомогою встановлення систем "тепла підлога".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Керамічна плитка під дерево - купили якісну плитку для ванної кімнати*
18 червень, 2021, 20:45