Як правильно підібрати акумулятор для мотоцикла*

Як правильно підібрати акумулятор для мотоцикла*
Підбір правильного акумулятора це завжди проблема, особливо з огляду на всі хитрощі компаній, що створюють мотоцикли. Для того щоб купити мото аккумулятор - власник мотоцикла повинен мати у своєму розпорядженні хоча б якусь інформацію щодо заводського комплекту агрегату, купленого ним.

Найпростішим методом підібрати потрібний елемент живлення для мототехніки є пошук такого ж елемента живлення, з яким був куплений агрегат. Це відмінна можливість не помилитися при виборі, але що робити якщо мотоцикл був куплений вже без акумулятора?

На що звернути увагу, вибираючи АКБ для мототехніки


Якщо мотоцикл був куплений вже без акумулятора або встановлене в нього джерело живлення вже давно не випускається- підібрати необхідну деталь буде складно. Незважаючи на це, звернувши увагу на ряд особливостей акумуляторів для мототехніки власник агрегату все ж може підібрати підходящий для себе варіант.

Перелік того на що варто звернути увагу при виборі подібних комплектуючих виглядає наступним чином:

• Ємність - цей аспект є одним з найважливіших для комфортної їзди. Вибираючи акумулятор для свого мотоцикла власникам агрегатів рекомендують виходити із залежності - чим більше двигун, тим більше повинна бути ємність елемента живлення, що використовується на транспортному засобі.

• Пусковий струм - величина пускового струму безпосередньо впливає на те, чи заведеться ваш транспортний засіб. Для того щоб вибрати правильний елемент живлення з достатнім показником пускового струму - варто зазирнути в документи транспортного засобу, яким ви володієте.

• Габарити. На відміну від автомобілів, де замінити рідне джерело живлення найзручніше в разі виходу з ладу заводського, з мотоциклом все дещо складніше. З огляду на те що кількість місця в рамі мотоцикла відчутно відрізняється від моделі до моделі, власник такого транспортного засобу з легкістю може придбати непотрібний акумулятор. Для того щоб бути впевненим в тому, що обрана вами модель підійде, слід порівняти її габарити з габаритами джерела живлення, встановленого з заводу.

Кожен з перелічених аспектів вкрай важливий для підбору правильного комплектуючого. Крім орієнтування на перераховані характеристики, вам також слід остерігатися підробок і копій.

Як відрізнити копію від оригінального акумулятора


Для цього вам достатньо дізнатися більше про моделі, яку ви вибрали. Справа в тому, що виробники часто залишають свої пломби або товарні знаки, глянувши на які ви зможете переконатися, що перед вами оригінал.

"Джерело: akb-plus.com"

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.