«Луцькводоканал» хоче позичити 5 мільйонів гривень

«Луцькводоканал» хоче позичити 5 мільйонів гривень
Дозволу на відкриття кредитної лінії на 4,99 мільйона гривень для поповнення обігових коштів у міськради планує попрохати КП «Луцькводоканал».

Відповідний проект рішення від 13 серпня розмістили на сайті Луцької міської ради.

Згідно з інформацією в документі, задля того, аби забезпечити зобов'язання, що виникатимуть у «Луцькводоканалу» через відкриття кредитної лінії, підприємство хоче надати своє майно під заставу.

Це стосується трьох об’єктів нерухомості, що знаходяться на вулиці Січовій, 16 у Луцьку. Так, загальна площа цих будівель - побутово-складських приміщень, майстерні та прохідної – приблизно 5,27 тисячі квадратних метрів.

Нагадаємо, під час останньої сесії міськради з капітальних видатків на КП «Луцькводоканал» «зняли» 200 тисяч гривень і спрямували їх на ліквідацію наслідків зливи, яка була у Луцьку 30 липня, що викликало жваву дискусію між міським головою Миколою Романюком та директором підприємства Іваном Корчуком.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: гроші
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
То ж у "Водоканалі" нові власники. то чому у них не попросити грошей?
Відповісти
Треба добавити ще 20 млн.грн позичених у Волиньобленерго. За останні 2 місяці використано приблизно на 3 млн.грн., а не сплачено ні копійки. Для того і є Нові ВЛАСНИКИ. Раніше платилось 50%. А ще раніше - 100. Задайте питання п.Єремєєву!!!
Відповісти
Останні новини
«Луцькводоканал» хоче позичити 5 мільйонів гривень
15 серпень, 2013, 17:51