Volkswagen Passat B5 перевірена часом машина*

Volkswagen Passat B5 перевірена часом машина*
Зараз важко здивувати когось машиною 96-98 року, але коли виходив Volkswagen Passat B5 це був фурор. Машини класу D і зараз досить популярні. Що таке клас D? За європейською класифікацією це щось середнє між бізнес-авто і сімейним автомобілем. Їх популярність навіть у 2021 році досить легко пояснити. Наприклад, модель Пассат В5:

- Комфортне авто.
- Німецька якість.
- Значні розміри.
- Відносно невелика ціна.

Які деталі часто змінюють на Пассат В5



Звичайно, авто, що випускалося з 1996 по 2005 рік, напевно, не буде в ідеальному стані. Безліч дрібниць будуть кидатися в очі і видавати вік і пробіг машини. Однак, оновивши естетичні деталі салону за допомогою сайту Автоплюс, можна надати своїй «ластівку» свіжості.

Речі, які постійно використовуються, піддаються зносу. Гумові накладки на педалі, ручка коробки передач, кермо, кнопки управління склопідйомниками, магнітоли, панель і звичайно підлокітник. Пассат В5 відноситься до німецької автопромисловості, оригінальні запчастини будуть коштувати не дешево.

Звичайно, з часом зношуються не тільки внутрішні частини авто, а й зовнішні. Наприклад, можна часто зустріти клапан егр пасат б7 2.0 tdi, які трохи «втомилися». За такий значний термін використання авто, дивно буде зустріти машину, на якій будуть стояти заводські фари. Летючі з під коліс камені, невдала парковка, ДТП і багато інших причин - можуть послужити приводом, для заміни оптики машини.

Таких моментів не варто боятися, в житті трапляється різне.Досить знати, що сайт Автоплюс допоможе вибрати необхідні елементи для Вашого авто.

Чому не варто використовувати дешеві деталі?



Незважаючи на вік Пасату В5, ремонт, підвіски може влетіти в копієчку. Особливо при покупці б / у автомобіля після перевірки двигуна варто звернути увагу на підвіску. Під час її ремонту, часто радять провести заміну всіх важелів, так як пошкодження або вихід з ладу одного, міг спричинити за собою швидкий знос інших.

Заміна важелів + робота може вийти в 13-17 тисяч гривень. Але при дбайливому використанні автомобіля через 150-200 тисяч км пробігу з підвіскою робити нічого не потрібно.

По суті, підвіска цього авто дуже схожа з Ауді А4, але Пассат став випускати свою модель пізніше. Інженери намагалися виправити часті «проблеми» машини, що призвело до великого розкиду деталей.

На щороку деталі можуть відрізнятися, тому для достовірності можна скористатися підбором на сайті Автоплюс, що допоможе вибрати і замовити якісні деталі для вашої машини.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.