Як замовити спеціальну оптику для полювання*

Як замовити спеціальну оптику для полювання*

Спеціальна оптика для полювання


Потрібен бінокль, приціл коліматора, окуляри нічного бачення, тепловізор? І те, і інше, і третє, а також багато інших товарів ви знайдете на сторінках сайту ukroptica.com.ua. Кожна людина, яка хоч раз побував на полюванні, неодмінно хоче туди повернутися ще раз. Тому з кожним роком кількість мисливців збільшується. А ставши справжнім мисливцем, людина починає піклуватися вже про якість самого полювання — підбирає зброю, оптику для полювання, умундирування, і інше. Тут ми згадаємо про основні гаджети, які можуть стати в пригоді на полюванні.

Перше — оптичні приціли, знайти можна під будь-який вид полювання. Обов'язковий прилад, повинен бути у кожного мисливця з нарізною зброєю. Мають різну кратність збільшення, бувають постійної та змінної кратності, оптичні або коліматорні, з підсвічуванням або без такої. Для правильного полювання приціл Вам просто необхідний.

Друге — як різновид оптики для полювання — коліматорні приціли. Зручні, легкі, можливо прицілювання двома очима. Такий приціл не вимагає поєднання мушки та цілика — досить навести червону точку, що світиться на мету — і успіх на полюванні забезпечений. Швидкість прицілювання у коліматорних прицілів в три рази більше, ніж у звичайних, а точність прицілювання - 95%.

Яке спорядження для мисливця можна знайти


Оптичні прилади — пристрої, що дозволяють краще оглянути місцевість, знайти та розгледіти дичину, що знаходиться на великій відстані, сприяють більш точному пострілу.

Деякі типи оптики для полювання дозволяють розрахувати відстань до віддаленого об'єкта, розглянути його в темряві, а так само значно полегшити огляд території, орієнтацію в сутінках і вночі.
Оптика обов'язковий атрибут у професійних мисливців. Сьогодні асортимент оптичних прицілів і ціни дозволяють придбати їх і новачкам-любителям.

Залежно від типу полювання, слід вибирати тип оптики:

• оптичні приціли — пристосування для наближення, точного наведення зброї на об'єкт (тим самим збільшується дальність точної стрільби).
• біноклі — використовуються при вивченні місцевості, віддалених об'єктів, а також стануть в пригоді вам для спостереження за звіром на полюванні.
• приціл коліматора — дозволяє швидко і точно навести зброю на предмет, завдяки використанню спеціального маркера (застосовується для стрільби на не великі дистанції).
• приціл нічного бачення — необхідний пристрій для полювання вночі та в сутінках (дозволяє розглянути ціль на відстані).
• тепловізор — дозволить виявити навіть не рухому ціль в темний час доби (за рахунок перетворення теплового випромінювання у видимому людині світловому діапазоні).
• прилад нічного бачення — дозволить вам швидко вивчити околиці в темний час доби, виявити мета і спостерігати за нею.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.