За вихідні на Волині від вогню рятували столярну майстерню, автівку і житловий будинок

За вихідні на Волині від вогню рятували столярну майстерню, автівку і житловий будинок
За минулі вихідні волинські рятувальники ліквідували декілька пожеж.

Так, 27 червня о 02:56 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у цегляній пилорамі з столярною майстернею на вулиці Партизанській у селі Гораймівка Колківської громади Луцького району, - пише ГУДСНС України у Волинській області.

По прибуттю до місця пожежі вогнеборці встановили, що пожежа виникла в приміщенні столярної майстерні. Пожежу локалізували о 04:17 та ліквідовано о 04:47. Загиблих та постраждалих немає. Вогонь пошкодив покрівлю, деревообробні станки, побутовий компресор, ручний інструмент та стіни. Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

Також 27 червня о 14:49 до служби 101 надійшло повідомлення про пожежу на околиці села Воля Ковельська. По прибуттю встановили, що горів легковий автомобіль. Вогнеборці о 15:09 ліквідували загоряння.
Ймовірна причина пожежі – несправність електричної системи.

А 28 червня горів цегляний житловий будинок на провулку Миру в с. Піщане Камінь-Каширського району. Завдяки швидким та оперативним діям бійців ДСНС пожежу вдалося локалізувати о 20:21, а о 20:46 ліквідувати. Ймовірна причина пожежі - коротке замикання електромережі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.