Можливості сучасних посудомийних машин Siemens*

Можливості сучасних посудомийних машин Siemens*
Багатьом з нас досить важко підтримувати чистоту домі: потрібно вчасно прати, прибирати, мити посуд. На щастя, є великий вибір техніки від Сіменс. Один з видів такої техніки – посудомийна машина.

Технологічні можливості обладнання

Головний елемент посудомийної машини – її двигун. В сучасних моделях від Siemens використовуються інверторні мотори iQdrive. Такий мотор економить електроенергію та відзначається тривалістю експлуатації. Власники пристроїв з інверторами iQdrive стверджують, що під час роботи двигуна практично не чути.

Посудомийки з функціями AquaStop запобігають протіканню води. Виробник стверджує, що протікання неможливі протягом всього терміну експлуатації. Якщо система знаходить протікання, то спеціальні клапани блокують її подачу або вмикають відкачування.

Технологія AquaSensor дозволяє зекономити воду. Якщо рідина після миття відповідає певним нормам, то вона використовується повторно.

Технологія IntensiveZone миє посуд різного ступеню забруднення одночасно: у верхній частині розміщується крихкий посуд (тарілки), а в нижній – сковорідки та каструлі.

Якщо мова іде про міцний посуд, то можна використати функцію VarioSpeed+. Вона дозволяє помити сковорідки та каструлі потужним струменем води за невеликий проміжок часу.

Наявність функції OptoSenser дозволяє відстежувати жорсткість води. Спеціальні датчики вимірюють цей показник та додають регенераційну сіль для пом’якшення жорсткості.

Додаткові можливості

Крім головних технологій, власники посудомийних машин мають змогу використовувати допоміжні опції:

- миття при температурі 70 градусів (для миття дитячого посуду);
- відкладений старт (до 24 годин);
замок від дітей (діти не зможуть змінити програму миття, оскільки кнопки блокуються);
- відділення для миючих засобів в таблетках;
- делікатне миття скла при низькій температурі.

З кожною новою моделлю можливості посудомийних машин бренду розширюються. Внаслідок такої функціональності не доводиться виконувати більше нічого, окрім завантаження посуду.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Siemens
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Можливості сучасних посудомийних машин Siemens*
30 березень, 2021, 00:38