Sigma mobile — замовити якісний телефон від виробника*

Sigma mobile — замовити якісний телефон від виробника*

Бренд Sigma mobile


Телефон Sigma mobile — український бренд, що випускає телефони вже понад 10 років. Новітні технології вміло поєднуються із доступною вартість та якісним функціоналом. В даній статті читайте огляд останніх моделей телефонів, що були випущені на ринок за період 20-21 років.

Sigma mobile X-treme PQ36


Смартфон-броневичок для українського ринку. Брутальна зовнішність, захист від води і пилу аж по класу IP69. Відмінна батарейка, підтримка NFC. Працює у змішаному режимі до 4-х діб. Дисплей 5,45", IPS (1440*720), скло Asahi Glass Dragontrail, що стійке до подряпин. Основна камера на 13 Мп та фронтальна на 5 Мп. Має 3 ГБ оперативної та 32 ГБ вбудованої пам'яті.

Sigma mobile X-treme PQ38


Захищений смартфон — лідер українського ринку. Судячи з усього, близнюк смартфона Oukitel WP5, хоча формально характеристики трохи інші.

Компактний смартфон броневик. Має відмінні якості акумулятора. Має повну стійкість до води і пилу (IP68), до падінь, температур від -20 до +55. Має функцію розпізнавання обличчя та технології визначення місцезнахождення GPS/Glonass/Beidou/Galileo/A-GPS.

Sigma mobile X-style 36 Point


Кнопковий телефон з дуже великим за мірками подібних пристроїв екраном. Має велику ємність батареї та відрізняється бюджетною вартістю. На старті продажів всього 725 гривень, приблизно 26 доларів США. Користувачі відзначають зручний розмір моделі.

Sigma mobile X-style 241 Snap


Простий кнопковий телефон-розкладачка. Випускається у двох кольорових гамах — червоній і чорній. Має все необхідне для простого телефону — будильник, ліхтарик, календар, калькулятор.

Sigma mobile X-Style 351 Lider


Кнопковий телефон з величезним (за мірками подібних апаратів) екраном і дуже ємною батареєю. В іншому характеристики типові для подібних пристроїв. Має слабеньку камеру, підтримує карти пам'яті, Bluetooth.

Sigma mobile Comfort 50 Outdoor


Кнопковий телефон із захистом від води і пилу по класу IP68. Ємна батарея, великий за мірками кнопкових апаратів екран.

Sigma mobile X-style 17 Update


Простий кнопковий телефон із не великим екраном без камери. В народі подібні девайси називаються “цегла”. За свою вартість — трохи більше 200 гривень, відмінний варіант бюджетного телефону.

Sigma mobile X-style 18 Track


Невеликий кнопковий телефон в цікавому ребристому корпусі. Хороша ємна батарея 1000 мА*г. Розрахований на одночасне користування 2-ма сім картами.

Sigma mobile X-style 35 Screen


Кнопковий телефон з великим екраном та металевою фронтальною панеллю. Ємна батарея 1750 мА*г. Має слот для картки пам'яті на 32 Гб, та деякі мультимедійні функції: камеру, радіо, аудіоплеєр.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Sigma mobile — замовити якісний телефон від виробника*
28 червень, 2021, 13:12