Як замовити послугу купівлі підписників*

Як замовити послугу купівлі підписників*

Як легально купити підписників?


Допомогти легально купити підписників може AccFarm, повна назва — Verified Social Media Accounts. Це платформа twitch followers, що займається продажем облікових записів і пропонує інші послуги для просування Вашої сторінки у соцмережах. Почав роботу даний маркетплейс у 2019 році і наразі стрімко розвивається у даній сфері. У асортименті AccFarm є перевірені облікові записи найпопулярніших соцмереж: Telegram, Facebook, Pinterest, Tiktok, ВКонтакте, Инстаграм, Redit, Spotify тощо.

Як користувач, ви можете скористатися додатковими функціями порталу, наприклад замовити позитивні відгуки в Гугл, послуги активації за допомогою смс, навіть орендувати VPS хостинг чи купити проксі. Також є функція купівлі встановлення додатків для Android та iOS.

На головній сторінці знаходиться база з акаунтами користувачів, що доступні для покупки.

Ви можете придбати чистий акаунт чи вже з підписниками. Там же знайдете інформацію стосовно гео прив'язки до IP-адреси. Можна придбати акаунти як з України, Росії та ближніх держав, так і знайти трафік з країн Європи, або з США. Майже у всіх акаунтів є ави та вже опубліковані пости.

Коштувати купівля 1-го акаунта буде у межах 0,5 до 500 у.е., вартість взаємозалежна від кількості підписників. Вся інформація стосовно конкретного акаунта є у відкритому доступі: кількість підписників, чи є контент на сторінці, орієнтованість на чоловічу чи жіночу аудиторію. Можна також подивитись інфу стосовно доступності email-адрес, верифікації акаунтів через пошту тощо. Ліміт на одноразову купівлю акаунтів — 999 шт.

Вартість


Середня вартість акаунтів залежить від соцмережі. Наприклад, фейсбук акаунти коштують 50-65 у.е., Rabbit від 3-х до 60 у.е., Twitter та пошта Gmail приблизно 1-12 у.е. за акаунт. YouTube обійдеться в сумму від 2 до 30 у.е. за користувача, а ось Google ADS — найдорожчий, вартість починається з 50 у.е. и може сягнути 1200 у.е. за 1 акаунт.

Недорогі Proxy для Facebook та Instagram — всього лише 10 центів, так само як і активація по смс. Встановлення гри чи додатку для Android — 30 у.е. за 100 шт, для iOS 100 у.е.

Як працює Accfarm


На головній сторінці потрібно обрати соцмережу і знайти обліковий запис, що Вас цікавить. Далі — вказати кількість облікових записів, що потрібна, свою пошту, вибрати спосіб оплати. Сплатити можна банківською карткою, електронними грошима і навіть криптою. Електронні гаманці, що обслуговуються системою — PalPay, Qiwi, Skrill. Як тільки оплата буде проведена, на вказаний емейл ви отримаєте лист з паролем і логіном.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.