Українець змайстрував машину-крокодила. ВІДЕО

Українець змайстрував машину-крокодила. ВІДЕО
Роман Слободян з Івано-Франківська сконструював чудо-машину і назвав її Алігатором.

Важить авто 2 тонни, ‒ пише Сегодня.

Автомобілями Роман Слободян цікавився давно. Але одного разу вирішив створити щось незвичайне. У душу запала мрія про амфібію. Над нею, разом з товаришем, не покладаючи рук, працював понад рік. Запчастини підбирав з радянських авто.

Важить амфібія дві тонни. Працює на дизелі і споживає 15 літрів на сто кілометрів. Але найголовніше ‒ вона не тоне на будь-якій глибині.

«Дністер, наприклад, дуже підступна річка. Може бути глибина і до 100 метрів, а може бути і така, що її навіть дно пробити може. Для цього стоять 4 мотори, які відкачують воду», ‒ розповів Слободян.

Своєю амфібією Роман катає туристів міськими вулицями і по воді. Машину винахідник назвав Алігатором і пофарбував у зелений колір. Правда, патентувати це диво Роман не збирається, бо воно тільки для справжніх романтиків. А їх залишилося не так багато.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: цікаво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я уже утром поржал над этим текстом, когда по телеку слышал. Обозначим перлы - "найголовніше ‒ вона не тоне на будь-якій глибині"))), закон Архимеда не для журналюг. " Правда, патентувати це диво Роман не збирається" - а тут есть что патентовать?
Відповісти
Останні новини
Українець змайстрував машину-крокодила. ВІДЕО
16 серпень, 2013, 12:13