Ще більше економії з промокодами, представленими на сайті liga.net*

Ще більше економії з промокодами, представленими на сайті liga.net*
Ураховуючи збільшення кількості онлайн-покупців, сервіс meta.ua запустив у травні цього року промокодний проект. Тепер кожен користувач може здійснювати покупки з ще більшою вигодою.
“Мета” йде в ногу з часом, тому пропонує всім бажаючим можливість користуватися промокодами. Для здійснення вигідних покупок потрібно всього лише скопіювати промокод на Liga.net, який ви знайдете у відповідному розділі, і вставити його в потрібний рядок при оформленні замовлення на сайті продавця.

Що представлено в новому розділі?

Тут можна знайти промокоди, які поширюються на різні групи товарів. Завдяки їм можна купити з хорошою знижкою:

• електроніку, аксесуари, а також запчастини та деталі для девайсів;
• декоративну косметику популярних брендів;
• суші, роли та іншу азіатську їжу;
• кондиціонери, грилі, смарт-годинники, мікрохвильові печі, міксери, пральні машини та іншу побутову техніку;
• стильний одяг і взуття;
• якісні товари для дітей;
• продукти харчування та ін.

Також можна на вигідних умовах замовити тур, екскурсію, квиток на будь-яку подію і істотно заощадити під час оформлення туристичної страховки. Більш того, промокоди дозволяють безкоштовно пролонгувати позику, оформити кредит зі зниженою відсотковою ставкою тощо.
Серед популярних компаній-партнерів сервісу, послуги і товари яких можна купити на вигідних умовах, можно знайти “Алло”, Booking, Moyo, iHerb, eStore, Sweet.tv, Comfy, “Євро Гроші” й ін. При цьому, сервіс планує розширювати можливості користувачів і додавати нові компанії, на товари/послуги яких будуть поширюватися промокоди.

Чому промокоди – тренд 21 століття?

За статистикою, сьогодні промокодами користується переважна більшість інтернет-покупців (майже 80%). Як відзначають маркетологи, найчастіше цією можливістю користується жіноча половина населення, але чоловіки також активно включаються в процес, і, можливо, скоро ситуація вирівняється. Це обумовлено, в першу чергу, декількома факторами: пандемією коронавируса, яка переводить більшість споживачів в онлайн-режим, і зручністю здійснення покупок в мережі.
Промокоди дозволяють купувати товари значно дешевше (іноді знижки можуть досягати 70-80%), при цьому покупець нічого не втрачає. Але одними знижками ці пропозиції не обмежуються. Компанії пропонують споживачам в якості заохочення безкоштовну доставку, подарунки до замовлення, безкоштовний трансфер від аеропорту до готелю та ін.

З meta.ua – в курсі всіх подій

Сьогодні, щоб бути в курсі всього, що відбувається в Україні та інших країнах, не обов'язково виходити з дому. Досить відкрити сайт meta.ua – і у вас буде доступ до всієї важливої ​​інформації. На українському інформаційному порталі зібрані:

• свіжі новини;
• огляди важливих подій у світі спорту і не тільки;
• гороскопи, прогнози погоди;
• контент для школярів і студентів;
• різні поради професіоналів (чим харчуватися, як правильно займатися спортом, чим зайнятися у вільний час та ін.);
• ТВ-програма на тиждень і т. д.

Також у травні цього року на сервісі з'явився розділ “Промокоди”, де зібрані вигідні пропозиції від популярних компаній, що працюють на території України.











Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Ще більше економії з промокодами, представленими на сайті liga.net*
10 травень, 2021, 16:48
Як вибрати плед для готелю*
10 травень, 2021, 15:31