У Луцьку поліцейських привітали з професійним святом. ФОТО

У Луцьку поліцейських привітали з професійним святом. ФОТО
Сьогодні, 2 липня, у Головному управлінні Національної поліції у Волинській області відбулись урочистості з нагоди Дня Національної поліції України.

Про це йдеться на сайті Луцької міської ради.

На захід завітали заступник міського голови Ірина Чебелюк, голова Волинської обласної ради Григорій Недопад, заступник голови облдержадміністрації Анатолій Костик, депутат міської ради Андрій Разумовський, Митрополит Луцький та Волинський Михаїл, начальник ГУНП у Волинській області Юрій Крошко.

Урочистості розпочались із виконання Державного гімну та хвилини мовчання за поліцейськими, які загинули під час виконання службових обов’язків на Сході України.

“Поліція — наша надія та опора, підтримка в усіх сферах життєдіяльності нашої громади. В багатьох сферах в нас налагоджена тісна співпраця, і я щиро вдячна кожному, з ким ми працюємо, за підтримку та допомогу Луцькій міській раді як органу місцевого самоврядування.

Ваш вклад неможливо переоцінити. Це важка праця, однак я впевнена, що кожен, хто тут працює — прийшов сюди свідомо, з високим відчуттям громадянського обов’язку та відданістю служить на благо нашої держави”, - звернулась до присутніх Ірина Чебелюк та передала вітання від міського голови Ігоря Поліщука.

Потому вона урочисто вручила поліцейським Подяку міського голови.

До вітань долучились також представники обласної влади, духовенство та керівництво ГУНП у Волинській області.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мус@ра, до вас як колись не було поваги, так і зараз немає!
Відповісти
Та ще більше. Просто суддя Котвтенко збирається у відпустку, тепер чекаємо нагромадження справ від оциХ, ну і передачі матеріалів до суду. А він таки вийде з відпустки, і привітає, черговими справами ДБР щодо поліуіянтів
Відповісти
Михаіл як святковий генерал. Вчора в політесі, сьогодні в поліцейських. Свято продовжується.
Відповісти