Ставки на кіберспорт із Dota2betz у 2021 році*

Ставки на кіберспорт із Dota2betz у 2021 році*
У 2020 році від пандемії постраждали не лише очні види спорту, а й кіберспортивні зустрічі. З метою профілактики стороннього втручання у процес ігор (ДДОС-атаки, піддавки тощо) всі великі змагання з Доти 2 проходять тільки в умовах залу й виділеної конкретно для учасників LAN-лінії. Відсутність міжнародного авіасполучення завадила таким зустрічам. Але у 2021 році керівництво професійних кіберспортивних ліг обіцяє зробити все можливе, щоб регулярні чемпіонати пройшли вчасно й порадували не лише учасників битви, а й уболівальників. Користувачі сайту https://dota2betz.com/ru/ вже отримали можливість робити перші ставки в режимі передматчу.


Особливості кіберспорту у 2021 році

Рік обіцяє бути непередбачуваним. ВООЗ встановила суворі вимоги до регламенту проведення всіх очних подій у частині дотримання карантинних заходів. За перших же ознаках захворювання з марафону буде знятий не тільки учасник, а й особи, що контактували з ним. Відповідно списки команд можуть змінитися й в останній момент, якщо ПРЦ-тест когось зі злагодженої п'ятірки Dota2 виявиться позитивним. Такі чинники не можуть не позначитися на загальній нервозності, що призводить до помилок. У грі, де швидкість реакції та зосередженість відіграють найважливішу роль, це може коштувати перемоги.

Для беттерів така ситуація виглядає двозначно. З одного боку, складно розраховувати на статистику – через зміни у процесі найтитулованіші команди можуть виявитися в аутсайдерах. Але через велику різницю думок значно зростають коефіцієнти – розмір винагороди, належної за правильний прогноз.

Тож зростає актуальність постійної долученості, своєчасного оновлення інформації, яку й надають співробітники саппорту сайту Dota2betz. Звертати увагу краще не лише на підсумки минулих зустрічей цікавих команд, а й на інсайдерські відомості:

- стрім і коментарі від топових гравців, навіть якщо вони самі до професійної ліги не належать;

- інтерв'ю з учасниками майбутніх турнірів (настрій, відомості про перестанови в команді, стан здоров'я гравців);

- думка експертів, коментарі від самих беттерів із позитивною статистикою.

Потрібно враховувати, що передматчеві коефіцієнти можуть серйозно змінитися й за період до змагань, й просто у процесі. Букмекерські контори нададуть доступ до live-ставок, що дає змогу скорегувати свої прогнози та зробити ставки – зустрічні або навздогін.

Найкращі події року

Найочікуваніші дати – 5 і 10 серпня. Це дати Чемпіонату світу з Доти 2. Шанувальники знаменитої фентезі-стратегії зможуть заробити на своїх прогнозах щодо чемпіона, результатів зустрічей у конкретних парах, суми балів та ігрових подій. Але й до чемпіонату беттерам є що подивитися на сайті – у прямому ефірі транслюватимуть відбіркові турніри та ігри на виліт. Навіть якщо ставки на ці прохідні змагання не плануються, перегляд ігор допоможе точніше зробити прогнози на головні зустрічі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Dota 2
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.