У храмі в центрі Луцька збирають одяг та взуття для нужденних

У храмі в центрі Луцька збирають одяг та взуття для нужденних
У храмі Холмської ікони Божої матері започаткували акцію добра.

Про це повідомили на сторінці святині у фейсбуці.

Як розповів декан обласного центру і настоятель цієї громади протоієрей Михайло Онищук, у церкві, що розташована на проспекті Волі, 24, облаштували приміщення, куди можна принести одяг, взуття, інші предмети побуту, звідки нужденні можуть взяти їх безкоштовно.

«Наша місія є дуже маленька, ми є точкою з’єднання двох людей: того, в кого є що віддати, і того, кому бракує необхідного», - каже отець Михайло. Тож священник запрошує охочих до співпраці.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нехай краще цей протоієрей розкаже, як він дружину свою бив, викидав її з речами з дому, і, як він, прикриваючись, чесними іменами своїх колег, бере будматеріали на будівництво котеджів, які потім продає, а гроші не повертає, мотивуючи це тим, що ще в церкву не надійшли..., але скажіть, но, люди, яке відношення має церква до приватного підприємництва того Оніщука?
Відповісти
Оооооооооооо, мішка-барига апять мозгі бабкам пудрить, його ще Михаїл не вигнав за всьо шо наробив? Афєрюга!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
О Богі, які знавці сімейного життя отця Михаїла тут присутні!!! Були-бачили? Поліцію чому не викликали? А про дружину нічого не розкажете, про її походеньки в шлюбі? Отож бо, слідкуйте за своєю сім'єю....
Відповісти
Ха ха ха)))))). Та тут знавцем не треба бути. Доречі в поліцію заява була і не одна! Розкажи краще про свої походеньки і як відкупився))). Тебе, псевдо священника все місто знає, а ще половині міста грошей винен)))). Забув? Новий бізнес започаткував?
Відповісти
Цей андон зі мною ще за позаторік, за плити не розплатився. Кинув на гроші і телефон заблокував. Благодійник)))))))
Відповісти
Колись мав з ним справу. Мав штраф цей чоловік. Він був власником авто . Так мусив заплатити його штраф щоб вирішити проблему зі зняттям.
Відповісти
Алілуя! Алілуя! Алілуя!
Мішка Мерседес прівєт!
Талант рєчі талкать і бабло з малахольних збивать вмієш! Всім би так! Хто жив той живе!
І мусор за собою викидай, а не дітей заставляєш!
Відповісти