Свято корпоративної єдності: група компаній «Континіум» влаштувала футбольний турнір. ФОТО

Свято корпоративної єдності: група компаній «Континіум» влаштувала футбольний турнір. ФОТО
У селищі Рокитне Рівненської області на базі Рокитнівського скляного заводу провели турнір з мініфутболу серед команд групи компаній «Континіум».

За перемогу змагалися 4 команди – із управлінського блоку, молочного, нафтового та скляного бізнесів.

Оскільки тайми у мініфутболі десятихвилинні з кількахвилинною перервою перевести подих, викладатися гравцям довелося на повну. Гаряче протистояння, щоправда, не зіпсувало дружньої атмосфери, стверджують учасники турніру.

«Чудова атмосфера, чудова організація, є спортивні змагання, але є дуже дружні стосунки. Це такий теплий, справжній футбол», - поділився емоціями маркетинг-директор АЗК «WOG» Геннадій Карлінський.



Переможцями турніру стала команда Рокитнівського скляного заводу, господарі поля. Вони - рекордсмен турніру за кількістю забитих голів. Проте й інші команди не лишилися без нагород.

Кращим гравцем серед бізнесів став генеральний директор ГК «Континіум» Олег Галущак.



«Я вважаю, що саме так мають проводитися турніри у ГК «Континіум». Це зближує менеджмент, породжує гарні емоції і нові ідеї», - висловився Олег Галущак.

Директор ПрАТ «Рокитнівський скляний завод» Леонід Паробочий зауважив, що неймовірно приємно те, що топ-менеджери, керівництво ГК «Континіум» розуміють важливість таких спортивних зустрічей і самі беруть участь у турнірах.



На увагу заслуговують не лише власне спортивні змагання, а й загальна атмосфера турніру. Чемпіонат вражав національним колоритом, творчим підходом та духом корпоративної єдності, що у спільній справі, що у дозвіллі.









Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.